mandag den 5. november 2012

kort med embossingfolder


På kreativ fritids messen i Fredericia købte jeg lidt forskelligt - bl.a. embossingfolderen som jeg har brugt til dette kort.
Jeg har kørt noget akvarelpapir igennem embossing folderen og så ellers sværtet med 3-4 forskellige grønne nuancer distress ink. Sprayet godt med min hjemmelavede glimmermist - tørret og påført lidt mere distress ink, mere glimmermist og på et tidspunkt er det ok. Blomsten er lavet med samme papir og farvet med gul distress ink. Jeg har set blomsten hos Vivi - scraps og den måtte jeg da lige prøve. Jeg har lavet flere blomster på næsten samme måde, denne fik blot en lille klem så der blev spidse ender.
Det er ret simpel af lave kort på denne måde, og jeg lavede en del julekort sidste år med samme teknik, det skal jeg igang med igen - og meget snart for jeg har ikke mange julekort tilbage....1 kommentar:

  1. Skønt kort i skønne farver, det ser vild godt ud, måden du har brugt Distress ink på, du er super god til ikke at blande farverne, de står meget skarpt, det syntes jeg godt kan være svært, men det kan du. Flot blomst.

    SvarSlet