lørdag den 17. november 2012

dåbskort

Jeg har deltaget i Scrapsisters julekort kursus, har ikke nået så meget af det endnu, MEN jeg fik inspiration til dette dåbskort. Jeg skulle lave noget med et barn, en kirke og navnet Frederik. Det var lidt svært at finde ud af hvad jeg skulle lave og flere ideer blev forkastet, men så så jeg et julekort på scrapsisters, nemlig et kort foldet på denne måde - det var bare super og jeg vidste straks hvordan det skulle være.

Så jeg fik sat noget ikke helt ensfarvet blåt papir ovenpå basen og fik klippet dåbsbarnet ud. Det er et fra en 3-D ark som jeg fik af en af mine scrapveninder - Tak Jennifer - og kirken har jeg tidligere brugt til konfirmation, den er printet fra nettet og til sidst blev bogstaverne sat på. De er fra en bogstavark fra Karen Marie Klip.
Inde bagpå kortet lavede jeg en lomme hvori dette tag passede i. Tag`et er til at skrive teksten på.
Farven på nederste billede er lidt anderledes, fordi jeg har brugt blitz, det øverste er tættest på virkeligheden.

Det er så sjovt med disse bestillingskort - det kan virkelig sætte de "små grå" igang og det er spændende. Nogle gange lidt frustrerende hvis man ikke kan finde en ide..... men det gælder jo bare om at forsøge sig lidt frem.
Jeg vil gerne ønske alle en rigtig god weekend - jeg skal bare slappe af og samle energi til arbejdet igen i næste uge.... og måske slapper jeg allerbedst af når jeg laver et par kort...  :-) 


1 kommentar:

  1. Skønt dåbskort du har lavet, jeg har set den model hos flere og den er super sød også til dåbskort er den da perfekt og skøn opsætning.

    SvarSlet