mandag den 27. maj 2013

Smash bogJeg købte min smash bog til convention, og var lidt spændt på om jeg fik gang i den.... Jeg besluttede at jeg ville bruge bogen når var vi er på tur - små eller større ture med vores campingvogn, og andre weekendture.

Årets første campingtur til Wismar - sidst i april, og jeg pakkede lidt forskelligt ned. God ide at lave huskeliste, så man ved hvad man glemmer....

det var super hyggeligt at sidde med, eneste problem var jeg manglede billederne, men jeg forsøgte at lave siderne, så jeg bare skulle printe billederne når vi kom hjem.


Det lykkedes delvist... der mangler stadig en del siger i bogen, men der er da et sider i bogen som kun mangler billeder, men der er også en del sider som slette ikke er lavet endnu... kommer nok.

Jeg har forsøgt at bruge det materiale som findes i de forskellige brochurer og lignende fra området - og det er ikke sidste gang jeg smasher - det er rigtig hyggeligt at sidde med på ferien.

Kan kun anbefale at forsøge med smash til alle dem som ikke har forsøgt endnu... det er sjovt og man er kreativ på en lidt anden måde.... 


1 kommentar:

  1. Det er en rigtig fin smash bog du har lavet - indtil nu ! Og det er jo det, man i gamle dage kaldte en scrapbog. Netop med turistbrochurer osv.
    Den slags lavede jeg over alle vores ture/ferier dengang - og anede ikke det kom til at hedde noget så fint som scrapbooking og smash. hihi.
    Det er bare så hyggeligt og man får nok mere af den rette stemning ind i det, når man laver det "on tour".
    Tak for kigget.

    SvarSlet