søndag den 2. december 2012

julekort med genbrugstag

Allerførst vil jeg ønske alle en god 1. advendts søndag - jeg sidder og nyder at kigge ud i haven  - toget kører på havebanen og der ligger et par cm sne, og det ser rigtig julet ud.
Nu mangler jeg bare at blive færdig med at julepynte indenfor, men det når jeg jo nok

Når jeg køber tøj, gemmer jeg altid de tags der sidder på tøjet. Nogle er bedre end andre. Min veninde www.gaardbutikkentusindfryd.dk er netop blevet forhandler af et ny tøjmærke der hedder Cream. Og de tags der sidder på det tøj, de er bare rigtig gode. Som det kan ses på kortene så har jeg da ihvertfald købt 2 stykker tøj....Bag på tag`et har jeg sat et brunt stykke karton for at lave lidt kontrast - ellers har jeg bare sat billedet af julemanden på - det brune bånd var der i forvejen.
På det øverste kort er snoren original - på det nederste er den blevet klippet af og jeg har sat noget bling på i stedet for.

Papiret er det skønne papir fra Pion - de har simpelthen lavet det skønneste julepapir med både engle, julemænd og julekrybbemotiv med Jesusbarnet (jeg har brugt det papir til kort som er vist tidligere i november i år). 
Jeg har virkelig svært ved at komme forbi ham den brune julemand i år - hver gang jeg laver lidt anderledes så finder jeg noget papir som bare lige passer til ham..... men det sker der jo nok ikke så meget ved.

God søndag - håber I alle husker at nyde julen, og ikke bliver stresset. 


2 kommentarer:

  1. Hej Grethe ... som sædvanligt, altid super flotte kort du laver. Dine kreative ide'er inspirer med sikkerhed rigtig mange. Mange hilsner sendes - Erika, www.gaardbutikkentusindfryd.dk

    SvarSlet
  2. Super skønne kort du har lavet, jeg er altså vild med de farver og så er det en super god ide med noget genbrug, godt fundet på og flot lavet.

    SvarSlet