fredag den 21. december 2012

julegaveindpakning


Allerførst vil jeg ønske alle der ser dette indlæg en rigtig god jul og et godt nytår. Håber det bliver en rigtig dejlig jul for alle. 
Tak for alle kommentarer og besøg på min blog - og tak for alle de indlæg I laver på jeres egne blogge, jeg nyder at besøge de mange skønne blogge og få masser af skøn inspiration.


Jeg tager chancen og håber modtageren af denne pakke  ikke læser min blog..... jeg skulle bruge en indpakning til en julegaven. Gaven er et gavekort skrevet på et almindelig stykke papir og det var da lidt for kedeligt.... så jeg måtte finde på noget. 
Valget blev at bruge noget gammel kortmateriale, gavekortet er nemlig et weekendophold og selvom kortet måske ikke lige rammer stedet så er da lidt derhenad.....

Blomsten er lavet af kaffefiltre og farvet med distress ink - der er også brugt en TH Die til blomsten - min favorit "tattered rose"

kanterne på æsken har fået lidt rødt distress ink, for at skabe en sammenhæng mellem blomsten og æsken.

På det nederste billedet ser man æske oppefra

Jeg nyder at lave de sidste julegaver, og jeg synes det er rigtig sjovt at finde forskellig indpakning, lave til-og fra kort og gøre det lidt mere personligt.
2 kommentarer:

 1. Super flot æske, den er virkelig skøn.
  Jeg kunne også godt tænke mig at lave æsker, men jeg mangler en tut, den må jeg finde efter jul.
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan sagtens lave en som denne det er nemlig en færdigkøbt æske som jeg bare har beklædt.

   Slet