lørdag den 15. december 2012

de sidste julekort for i år


Min julekort produktion er sat på stop for i år - og her kommer nogle af de sidste. Der er stadig et par julegaver der skal laves, men de er ikke færdige endnu, så de kommer senere.

Det første kort er med et krybbespilsmotiv - nogle af mine yndlingsjulekort. I år har jeg ikke fået lavet så mange af dem, men jeg har mange billeder liggende som er klar til næste års produktion. Jeg henter nogle af billederne på nettet, andre finder jeg rundt omkring i løbet af året.


Rødt og guld julekort - stjernerne er stemplet og så har jeg brugt min ret nye die fra Memory Box. Jeg er lidt vild med de fine tynde dies, tror jeg kommer til at købe lidt flere af dem....


Kortene ovenfor og nedenfor er ideer fra en af de blogs jeg følger - de er ikke helt så flotte som originalen, og det er mit forsøg på at lave enkle julekort. At blande embossing og stempling synes jeg er godt, og det vil jeg forsøge at arbejde lidt mere med på nogle almindelige kort her efter jul.Det sidste julekort har jeg sat på tag på fra Pion julepapir - jeg er vild med den beige som julefarve i år, og så har jeg stemplet et juletræ og embosset med guld. Lidt pynt er også kommet på juletræet, her jeg brugt de små sten som limes på med varme - kan ikke huske hvad den hedder, men den varmer limen under stenen så de sidder rigtig godt fast.
Julemanden er fra et bånd jeg købte for noget tid siden.

1 kommentar:

  1. Skønne julekort du har lavet, ja Memory box laver nogle skønne die, dem er jeg også ret vild med.

    SvarSlet