torsdag den 3. maj 2012

Jeg har lavet denne æske et par gange, og jeg er glad for at jeg så How to Scrap på DK4 hvor de viste hvordan denne æske laves. Når konfirmationskortene er slut så skal jeg forsøge at lave den i noget helt andet papir. Jeg synes æsken er rigtig god i Karen Marie`s lilla papir, og den ville sikkert også være fin i nogle af de andre farver.
Når jeg laver denne æske beklæder jeg alle udvendige sider, så der bruges ret meget papir til æsken, og selvom man ikke kan se så meget af det når den er lukket, så synes jeg det ser godt ud når man åbner den.

De fleste kort jeg laver lige pt er enten bestillingskort eller noget jeg skal lave til min nevø`s konfirmation, så jeg har ikke så meget tid til at lege med det nye, men det kommer forhåbentlig snart igen. 

I de sidste par dage har det jo også været rigtig udevejr, og så er det jo lidt sværere at få lavet nogle kort og lign, men helt stille ligger det jo meget sjældent.

Vi har også lige malet stue og køkken, og det er rigtig dejligt at være færdig. Det er et ret stort arbejde, pga der er skrå loft og ret højt i den ene side.... men vi er færdige...hurra. Magler dog lige et par vinduer, men det er småting. Væggene var før helt hvide, men nu er de blevet mere cremefarvede. det er nok svært at se farven på billeder, men det ser rigtig godt ud i virkeligheden.

God bededagferie til alle.1 kommentar:

  1. Det kort (æske) er vel nok smart. Den har jeg ikke set før. Og flot KM-papir.

    Det er et værre arbejde at male - men sååå dejligt, når det er overstået.
    Det ser vel nok fint ud hos jer......og vinduerne når I jo nok engang....

    God Bededagsferie.

    SvarSlet