onsdag den 10. oktober 2012

20 års fødselsdagkort

Tiden flyver bare afsted, og jeg synes jeg er håbløs bagefter med at lave kort...... Nu er jeg igang på 4. uge med mit nye arbejde, og det trækker stadig "tænder ud", men jeg håber da at min ansættelse bliver forlænget,  for det er et rigtig spændende og utrolig udfordrende arbejde.

I sidste uge skulle vi til 20 års fødselsdag hos min nevø som er i begyndt som tømrer, så jeg tænkte i træ og brune farver. Men det var ligesom lidt kedeligt, så jeg lavede nogle grønne tal og et par grønne bogstaver. De blev printet og embosset og lidt stempelfarve.... men ak der manglede stadig farver, så et par flag blev sat på. Det hele skulle gå rigtig stærkt så derfor var jeg nødt til at tage det som det var.

Nu har jeg bestillinger liggende på 5 eller 6 kort ( kan ikke lige huske det...) så heldigvis er der snart efterårsferie. Det er da kun 2 af dem der skal laves til fredag aften og jeg er først hjemme igen fredag formiddag. Puh-ha, men det er ikke nogen klage blot en konstatering at jeg kan hygge mig fredag eftermiddag med at lave 2 kort og det glæder jeg mig da til

Ha en god dag og jeg har nydt at læse lidt om convention hvor jeg desværre ikke kunne være med denne gang, men jeg kommer næste gang..... håber jeg da.


3 kommentarer:

 1. Skønt kort med skønne grønne farver. Det er altid dejligt at have bestillinger, jeg elsker at få bestillinger, det gør mig så glad, så rigtig god fornøjelse med dine bestillinger.

  SvarSlet
 2. Det kort blev da rigtig flot. Fin kombination med de farver.
  Ja, det er dejligt med bestillinger, men nogen gange kommer de lige de lige oveni hinanden, og så kan der gå lang tid hvor der ikke er noget......Sådan synes jeg altid det ender.
  Men egentlig er det jo et luksusproblem, ikke. haha...

  SvarSlet
 3. Hej Grethe :) hvor er det bare flotte ting du laver! Nu kan jeg jo læse at du modtager månedspakken fra swirlydoos - må jeg være så fræk at spørge om hvad du giver? Jeg har nemlig længe gerne ville have den!
  Mvh Cilla
  Chili_knoxville@hotmail.com

  SvarSlet