lørdag den 29. juni 2013

maske, gesso og farver


Jeg købte denne maske for noget tid, og for noget tid siden måtte den afprøves. Jeg kom et lag gesso på og lod det tørre. Kortet krøllede lidt, men så måtte det ligge i pres i nogle dage og var det ikke så slemt mere. De er nok en god ide at lave det på et løst stykke karton, og så sætte det fast på kortbasen.... det vil jeg prøve at huske... :-)

Efterfølgende har jeg leget lidt med lidt farver, distress stains og lidt stempelsværte.... der manglede lidt farve så der lige et par biler på.

Teksten er fra et stempel købt hos Hobbyboden, jeg synes teksten er rigtig god, og den passer ligesom til kortet.

Jeg må indrømme at min kreative indsats herhjemme ikke har det så godt lige nu - der er simpelthen ikke ret meget tid. Men det er positivt fordi jeg er kommet i praktik, og det nyder jeg. Der skal nok komme timer til det kreative igen herhjemme, det er jeg ikke i tvivl om. Men måske der kommer lidt færre indlæg i et stykke tid.

God weekend til jer alle.

PS- jeg følger med så godt jeg kan i diverse blogge, men det halter også lidt. Men så er det bare endnu mere hyggeligt når der så endelig er tid og mulighed.


1 kommentar:

  1. Sikke et flot og festligt kort - og god tekst. Fin teknik du har været ude i.

    Det er da kun positivt at høre at det er pga arbejde, at du ikke får scrappet så meget. Men sommertiden er jo i forvejen ikke den mest aktive periode.
    God arbejdslyst - og god sommer.

    SvarSlet