lørdag den 25. februar 2012

Decoupage kort

Jeg fortsætter lidt med decoupage teknikken. Til disse kort har jeg samlet forskellige billeder og forsøgt at få kortene til at fortælle en lille historie. Motiverne har jeg valgt så de hænger lidt sammen og det var lidt sjovt at lave disse kort.
Mine tanker var en del anderledes end når jeg normalt laver kort, da tænker jeg mere på hvad der passer sammen i farver og mønstre og her tænkte jeg som sagt mere på hvad billedere indeholder.

Decoupage er jo egentlig ret simpel   -  at klippe motiver ud og sætte dem sammen til et nyt billeder.

Her har jeg arbejdet en del med religiøse motiver, dem har jeg en del af og jeg synes de er så utrolig flotte i farverne.

Rigtig mange af de ikonbilleder jeg har har disse flotte farver og jeg har fået samlet en del når vi har været på ferie i katolske områder. Nogle steder i både Tyskland og Frankrig er der butikker i forbindelse med klostre eller kirker som sælger de flotte ikonbilleder.

Jeg har tilføjet nogle kendte scrapbooking ting, og jeg synes det er rigtig sjovt at blande flere teknikker og og motiver, det giver nogle gange en stil som er svær at beskrive men rigtig sjovt at arbejde med.

onsdag den 15. februar 2012

lidt decoupage på lærred

Dette er IKKE et kort, men et billede jeg lavede på et tidspunkt da jeg skulle bruge noget at hænge noget nogle kort op på.

Lærredet er ca 60 x 70 cm

Jeg lavede dette med en baggrund af sider fra en gammel kortbog og jeg kunne faktisk godt lide kanterne med en lille tynd streg på.
Derefter er sat forskellige servietmotiver på -  både store og små der er også brugt lidt gesso.

I alle hjørner har jeg via en skabelon lavet hjørner med noget pasta i farver.

Det var faktisk ret sjovt at lave lidt decoupage igen, det var jo det der startede min papirhobby, og jeg har da også en del ting endnu til at kunne lave noget......

mandag den 13. februar 2012

Vinter papir

Sidste månedspakke fra Swirlydoos var med vinterpapir og med rigtig meget glimmer.

Jeg synes papirerne var flotte, men kunne ikke finde ud af hvordan de skulle bruges.

Da jeg kiggede på www.pinterest.com blev jeg inspireret til at klippe det op i smallere striber så var vintertemaet ikke så markant.

Det blå baggrundspapir er lidt velouragtigt og er dejlig blødt.
Jeg har lavet 2 forskellige kort og alligevel ret ens.



  Stort set alt på disse kort er fra månedspakken og derfor har jeg også oploaded dem til gallerit på swirlydoos. Det gør jeg ikke så tit, men engang imellem er lidt hyggeligt at få kommentarer på kortene den vej fra. Det er sikkert andre en dem der læser min blog.

Blomsterne på begge kort er lavet med samme die - tattered rose fra Tim Holtz (det er nok min allerbedste die) der er bare brugt forskelligt materiale - og krøllet på forskellige måde.

mandag den 6. februar 2012

Kort med swirlydoos materiale

Sidste månedspakke i swirlydoos var nogle rigtig lækre farver. Nemlig brun og turkis og så var der rigtig meget glimmer på næsten alle stykker papir. Der er egentlig ikke brugt ret meget papir på dette kort, men der var så meget glimmer på så jeg synes det var nok i sig selv.

Stemplet er det gratis stempel der var med i bladet Craft Stamper i sidste måned.

I de sidste par uger har jeg lavet en del blomster fra forskellige tutorials - bl.a. har jeg fundet en del på pinterest.com - et virkelig spændende sted med masser af inspiration.
Det mest spændende synes jeg umiddelbart at du her kan samle alle mulige links og ideer og så er de meget overskueligt.
Det kan kun anbefales at gå på opdagelse på denne spændende side.

torsdag den 2. februar 2012

blåt og brunt

I denne tid har jeg lavet en del brune og blå kort - jeg kan godt lide de 2 farver sammen.
Til dette kort har jeg brugt papir fra Tim Holtz.
Blomsten er lavet af noget stof jeg har købt i fakta for noget tid siden. Jeg søgte egentlig efter noget krinoline stof, men jeg har ikke fundet det herhjemme endnu, men så kom jeg i tanke om at jeg havde dette liggende og en tur med Tim Holtz "tattered rose" die, og en lille rose i midten.

Tag`et er også i blåt og brunt ligesom båndet (det supergode seambinding bånd fra USA). Jeg er blevet rigtig glad for det bånd, det krøller dejlig nemt, og det tager rigtig godt imod farverne.

Jeg har efterhånden en del at Tim Holtz produkter, og  jeg er rigtig glad for langt de fleste af dem. Det er også altid spændende at se det nye, der kommer bare så meget efterhånden at det er lidt svært at finde ud af hvad man skal ønske sig...... det koster jo også. Nå men det finder jeg vel ud når jeg ser produkterne, og her er convention i Middelfart jo rigtig god. Jeg håber det lykkedes at deltage i marts måned.