lørdag den 25. februar 2012

Decoupage kort

Jeg fortsætter lidt med decoupage teknikken. Til disse kort har jeg samlet forskellige billeder og forsøgt at få kortene til at fortælle en lille historie. Motiverne har jeg valgt så de hænger lidt sammen og det var lidt sjovt at lave disse kort.
Mine tanker var en del anderledes end når jeg normalt laver kort, da tænker jeg mere på hvad der passer sammen i farver og mønstre og her tænkte jeg som sagt mere på hvad billedere indeholder.

Decoupage er jo egentlig ret simpel   -  at klippe motiver ud og sætte dem sammen til et nyt billeder.

Her har jeg arbejdet en del med religiøse motiver, dem har jeg en del af og jeg synes de er så utrolig flotte i farverne.

Rigtig mange af de ikonbilleder jeg har har disse flotte farver og jeg har fået samlet en del når vi har været på ferie i katolske områder. Nogle steder i både Tyskland og Frankrig er der butikker i forbindelse med klostre eller kirker som sælger de flotte ikonbilleder.

Jeg har tilføjet nogle kendte scrapbooking ting, og jeg synes det er rigtig sjovt at blande flere teknikker og og motiver, det giver nogle gange en stil som er svær at beskrive men rigtig sjovt at arbejde med.

2 kommentarer: