onsdag den 19. september 2012

3D kort fra Holland
Da vi var på sommerferie var det både i Frankrig og i Holland. Særlig Holland har mange hobbybutikker, og der er virkelig mange og de har mange forskellige ting. 3D kort fylder meget i Holland og jeg købte et par hæfter med forskellige kort hvor man bare skal klippe tingene ud og lime på kortet - alt er med.

Man behøver selvfølgelig ikke at lave kortene som i bladet, men det kan nogle gange være afslappende bare at klippe og lime uden at skulle tænke så meget.  Jeg har lavet disse kort næsten som i bladene og i stedet for 3D puder har jeg limet med silicone lim og rullet motiverne så det giver en lidt anderledes effekt.

Jeg synes det sjovere at lave 3D kort på denne måde, og selvom jeg ikke laver ret mange 3D kort, så kan jeg godt lide at lave lidt engang imellem.

Julekortet er fra et hæfte med mange julekort i gammel stil, de er dog næsten helt færdige. Baggrunden er eet  stykke papir og slet ikke i de lag som det ud til at være - men om jeg får lavet resten eller bare bruger dele af dem, ja det må tiden vise.

2 kommentarer:

  1. De er rigtig søde, en gang imellem er det bare skønt og lave noget hvor man er hjulpet lidt på vej.

    SvarSlet
  2. Nu laver jeg godt nok ikke 3D kort, men du har da ret i at det nogen gange er skønt, at lave noget man ikke behøver tænke så meget over! :) Jeg smækker nogen gange en lydbog på og laver en hel masse nemme kort til Cancerkort og OSH! :)

    SvarSlet