lørdag den 28. juli 2012

en masse inspiration.... fra Frankrig og Holland

Vi har lige været på en dejlig ferie i Frankrig og Holland. I Frankrig så vi Tour de France et par dage og resten var alm ferie. I Frankrig har de en masse skønne scrapbooking blade og jeg har vist nok købt min del af dem.... jeg har kigget en masse i dem, og der er stadig masser af inspiration tilbage at kigge på. Der var også et par forretninger som var værd at kigge på. Jeg har også deltaget på et online kursus - Stretch your stamps, her har jeg også en masse liggende jeg skal prøve. Og sidst men ikke mindst var vi jo også i Holland, og her har de hobbyforretninger så man bliver helt svimmel.... Jeg købte et par blade og et par andre ting. Nogle af de dage vi var afsted regnede det lidt.... (de har det vist gjort mange steder) men så er det jo perfekt at besøge en hobbyforretning....
Lige nu er der så mange ting jeg skal lave, og jeg løber ikke tør for ideer sådan lige med det samme.


Det kan være svært at huske hvor de forskellige ideer kommer fra - men jeg forsøger. Det øverste med den gule baggrund er lavet med en gul highligther pen - sværtet med valnut stain distress ink og stemplet med sort sværte.... det næste er fra kursus Strech your stamp, et hvidt kort er stempel med et negativ baggrundstempel og så har jeg ellers farvet med farveblyanter i et tilfældig rækkefølge - næsten tilfældig.


En af de ting jeg så i Holland - var denne gule blomst. Den er klippet ud af noget plastligende, holdt over et stearinlys og i et par sekunder kan man forme bladene. Det hedder også noget med 3D shape - Det er så meget plastik at det skinner og det gør faktisk at jeg synes de er ok - man er ikke i tvivl..... og blandet med noget mat scrapbooking papir synes jeg kontrasten er fin. Det giver i hvert fald masser af farver.
 I Holland er der rigtig meget med 3D, og der var mange søde og sjove ideer. Jeg kan godt lige at kombinere alle mulige teknikker og lidt 3D blandet med scrapbooking teknikker kan blive ret spændende.

Dejligt at være tilbage fra ferie med alle de nye ideer, materialer, blade og mange gode ferieoplevelser.2 kommentarer:

  1. Super flotte kort, det er en rigtig fin blomst og anderledes, det kan jeg godt lide.
    Skønt med en masse ideer.

    SvarSlet
  2. Flotte kort. Jeg kan især godt lide det øverste.

    SvarSlet