lørdag den 9. november 2013

julemotiv og pion papir

Sidste år fandt jeg noget meget smukt julepapir fra PION, der er flere forskellige motiver i juleserien og min favorit er helt klart krybbemotivet. Sidste år lavede jeg et par kort, og i år fandt jeg en ide på Pinterest som jeg syntes godt om - så det var jo bare om at komme igang.Jeg har varieret baggrundspapiret og pynten på kortet - men holdt fast i det sarte blå og de brune nuancer.
På kreativ messen i Fredericia købte jeg en die med nogle cirkler i forskellige størrelser, og det var da lige hvad jeg skulle bruge til disse kort.


Et af mine formål på messen var også at købe en stjerne die, så jeg kunne lave denne stjerne som er lavet på disse 2 kort - egentlig kan jeg bedre lide stjernen med 5 takker, men det var jeg ikke lige opmærksom på da jeg købte den nye die.
Dejligt at bruge noget af det nyindkøbte, men også godt at finde gamle die frem, det har jeg gjort med dette vindue. Da jeg købte die`en troede jeg egentlig jeg skar en vindue ud, men det gjorde den ikke, så jeg lagde den egentlig væk, men her er den kommet igang igen - og det er jo faktisk et fint vindue.Julekort produktionen kører på fuld kraft - og det er hyggeligt at forberede julestemningen ved at arbejde med forskellige julemotiver. Flere julekort følger om et par dage. God weekend til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar