fredag den 22. november 2013

julekort - forskellige udgaver

Julekort produktionen kører for fuld kraft - og jeg kan godt lide at lave julekort med krybbemotiver, samt kort i de brunlige farver. Det første kort var egentlig ikke tænkt som julekort - baggrunden lavede jeg for noget tid siden, men kunne ikke finde motiv til at gøre det færdig. Det blev da jeg sad med billedet - det passede bare i farverne.
 Jeg er lidt vild med denne brune julemand - og så med juleserien fra Pion (silent night). Tag er genbrug fra tøjkøb - båndet var på - jeg har kun sat billedet af julemanden på.
 Lidt inspiration fra pinterest - jeg havde stemplet, så skulle jeg da lige prøve at lave dette kort. Ligner originalen ret meget, sjovt at lave, og teknikken er rigtig sjov.

Servietter bruger jeg stadig - ikke så ofte mere, men denne julemand kunne jeg ikke stå for, og jeg har monteret det på et tag.

 Jeg skulle prøve at have gang i denne die med vinduet - så ideen på en af de blogge jeg læser, kan ikke lige huske hvor. Jeg har laveret flere forskellige udgaver - flere følger evt. senere. Her er embossing folderen med mursten jo meget relevant at bruge.


Tak for at du kiggede med - flere julekort følger, og der er så mange at jeg ikke viser dem alle. Hvis du gerne vil de dem alle, så klik på linket til mine webalbum, der ligger de alle.

God weekend til alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar