fredag den 29. juni 2012

et pose blandede bolsjer.....

For noget tid siden så jeg en toturial med en baggrund som sværtet med distress ink - sprøjte en del vand på og sætte plastfolie over kortet. Det skulle da prøves og blev også rimelig ok - men for at få lidt mere farve på har påført distress crackle paint - klar - og det gav mere liv til farverne.

Pyntet er en blandet pose bolsjer..... hvor jeg har forsøgt at lade den røde farve være gennemgående....

onsdag den 27. juni 2012


Nu er det jo studenter tid og jeg har da også været lidt igang med et par studenter kort - allerførst den velkendte skabelon fra Donna Skabeloner - kan købes her. Den er mange gode og flotte skabeloner, og denne hue syntes jeg er en klassiker, som jeg har lavet hver år, og sikkert vil lave igen næste år.
Men nu var det sådan at jeg skulle lave flere kort til den samme, så jeg var nødt til at finde på noget andet - at få 3-4 stk af samme kort er jo lidt kedeligt. 
Dette kort er med forskellige symboler for skole og eksamen. Den hvide bog er ca 0,5 cm tyk - lidt svært at se på billedet og jeg har stemplet hatten på bogen, sat roserne og årstallet på. Roserne er farvet med rød distress ink. Uglen er ret sød synes jeg og den siger jo lidt om en at det er klog person...

 Dette kort er ikke til en student, men til en som er færdig med en anden eksamen, på de små blå bøger er der skrevet navnet på den ene og eksamens titlen på den anden - for at få se må bogstaver til at sidde fast har de fået lidt glossy accent - det forstører dem også lidt.
Bøgerne er nemt lavet - scor 2 liner jeg med 0,5 eller 1 cm afstand og sæt nogle sider eller hvidt fyld (jeg har brugt noget der ligner flamingo og noget papir som har lagt ovenpå nogle chokolader).
Det sidste kort er en anden studenter kort variation - det behøver vist ikke så mange ord - da det er de samme elementer igen, bare på en anden baggrund. 
Tak fordi du har fulgt med i hele indlægget.... ha en god dag.


søndag den 24. juni 2012

Sommerfugle og tissue tape

 Jeg har set et kort der ligner dette på pinterest.com og det måtte jeg simpelthen forsøge at lave. Kanterne er med med tim holtz tissue-tape og det samme er papiret i midten, her har jeg bare sat tapen på hvidt papir.

Papiret i midten er også fra Tim Holtz  - hullet i midten er skåret ud en med die og efterfølgende er papiret embosset med en prikket embossingfolder - sommerfuglene er stemplet på det samme papir. De er lavet med et stempel fra stampin-up.

Der er masser af muligheder med det tape, jeg skal vist forsøge et par andre muligheder.....

En dejlig weekend er ved at være slut - og selvom det har regnet og regnet idag så har det været en rigtig hyggelig dag med besøg af gode venner.

fredag den 22. juni 2012

kort med striber



En af de gange jeg var ude hos papirposen til hobbyhyggeaften købte jeg nogle af disse striber fra october afternoon - jeg er lidt vild med de forskellige striber.
På det øverste kort er blomsterne fra en serviet og "best friend" er en rub-on.  Ovenpå det hele har jeg sat et tynd gennemsigtig stof for at give det hele et sløret skær.
På det nederste kort har jeg brugt et tag fra min venindes tøjfirma og distresset det med en rød distress ink - svirlen på tag`et tager ikke imod og står derfor tydelig frem. Blomsten er hjemmelavet.

lørdag den 16. juni 2012

lyserødt kuverkort


Lidt mere af papiret fra Søstrene Grene.... dette lyserøde kort har en bagside med bykort og jeg synes det kunne give et sjovt indmad i kuverten og også en god kant til forsiden. For noget tid siden har jeg købt disse blå hortensia blomster, som ville passe perfekt til dette kort.
Smile er en rub-on og skulle gerne fange den grønne farve i blomsterne.

Båndet af fastsat imellem de 2 lag på spidsen så det ikke kan ses på forsiden.



onsdag den 13. juni 2012

postkort fra.....


Forleden var jeg en tur forbi Søstrene Grene og ville se om de havde noget jeg kunne bruge..... jeg havde næsten opgivet, da jeg pludselig faldt over noget scrap-papir. Der var 2 forskellige serier, og prisen var meget overkommelig....

Den ene pakke indeholdt dette papir, og der var noget med postcard og en del bykort og alt i disse skønne støvede farver.

Den sorte sommerfugl er en rub-on og tillykke mærket er printet - ellers er andet papir fra denne pakke.

Jeg skal have noget mere lavet fra disse pakker, det er bare ligesom at jeg slet ikke når at få lavet noget i denne tid. Tiden burde ellers være der, men der er så mange andre små og store ting der kommer i vejen. MEN jeg håber de næste dage bliver lidt mere produktive mht til at få lavet lidt kort m.m.

Ha en rigtig god dag.

mandag den 11. juni 2012

collager



Har lige været på kursus i weekend og arbejdet med collager - det var rigtig hyggeligt og super dejligt at sidde og være kreativ hele weekenden.

Der er en masser af det samme materiale jeg har brugt som når jeg laver kort, det nye var at bruge maling hen over.... det var spændende og giver en helt anden effekt. Kan måske også bruges til kort....

Jeg synes det er spændende at blande teknikkerne, så det skal afprøves hvad jeg kan bruge til kortene.