torsdag den 23. august 2012

kortæske som bidrag til Panduro udfordring


Jeg deltager med denne kortæske som udfordring på PANDURO BLOGGEN- hvor emnet denne gang er ALT ER TILLADT, og her kan denne kortæske da vist godt passe ind.
Jeg så denne æske første gang her på Gros kort og sånt blog. Hun linkede til en tutorial, som kan findes her, og der er både video og almindelig tekst og billeder.  Blomsten er lavet med en Tim Holtz die, og den har fået rock candy crackle paint, derefter en hel del farve med distress stain, og til sidst noget 3-d lak, så den blev blank, og farverne blev væsentlig mere klare.
Uglen er lavet med en skabelon på hvidt krympeplast og varmet med varmluftpistolen så den blev lille og den har også fået lidt 3-d lak for at gøre den blank og farverne mere klare.

På Gro`s blog var kortene lavet at samme papir som æsken, jeg har valgt at lave forskellige kort. Der er dog et par stykker i samme papirstil, men ellers er der alt mulig forskelligt. Jeg synes den er sjov at lave, og jeg kan godt lide at det ser sødt ud når man åbner kassen.

                             Jeg har lavet kort af hver i 3 forskellige størrelser - æsken her skal bruges som gave og jeg håber at modtageren kan bruge disse kort. Jeg har forsøgt at bruge flere forskellige teknikker og samtidig skulle kortene være rimelig flade så de kan være i kassen. 3 kommentarer:

 1. Super super flot, den er rigtig flot, det var da en dejlig gave at få. Held og lykke med kortæsken til Panduro udfordringen.

  SvarSlet
 2. wow det er da bare så flot, fantastisk...

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er den æske bare lækker - sikke et arbejde det må have været !!
  Den kunne jeg godt finde på at lifte ved lejlighed.
  Go' weekend :-)

  SvarSlet