tirsdag den 10. januar 2012

enkelt kort - CAS

Jeg læste sidst om nogle kort og der stod CAS - min første tanke var "gad vide hvad det betød", men forklaringen fandt jeg senere - Clean And Simpel. Det er den type kort jeg har rigtig svært ved. Når jeg ser andre kan jeg godt se at det er flot, men når jeg laver dem så syntes jeg altid der mangler noget.....

Men sidst købte jeg dette flotte baggrundstempel og nu vil jeg prøve at lave et enkelt kort. Så jeg stemplede med det nye stempel på fotopapir og med 2 forskellige die`s lavede jeg blonden og den runde. De fik samme grønne farve som baggrunden  - den nye grønne farve fra Tim Holtz vinter farver - og så et tillykke mærke på.

Det er måske ikke helt i CAS stil, men et skridt derhen. Jeg har lige begyndt at være med på et onlinekursus fra USA om denne type kort, så jeg forventer at få trænet lidt mere og ramme stilen lidt bedre. Det bliver nok aldrig mine helt yndligskort, men jeg vil gerne kunne lave dem, det er lærer mig om den grafiske opbygning, det kan jo bruges til alle kort.

Det rigtig dejligt at kunne arbejde med kort igen, min skulder er ikke helt ok endnu, men jeg skal jo træne lidt for at se hvad jeg kan holde til, og så er da ikke det værste at arbejde med kort...... når det nu er den hobby jeg brænder for.

4 kommentarer:

 1. Det er et rigtig fint kort du har lavat. Jeg har det lidt på samme måde, synes også at der mangler noget når jeg laver de simle, men flotte er de - når alle i andre laver dem.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot CAS kort, lavede min første i går aftes.
  Søgte på Google her til morgen for at blive helt klar over hvad det var. Og ud kunne ikke sige det tydliger:)
  Rigtig flot stempel du har:)

  God søndag

  SvarSlet
 3. "Den nye grønne farve fra Tim Holtz vinter farver" .... hmm med den flotte farve bliver du nødt til at fortælle, hvad den hedder rigtigt. Du skaber jo behov :o) Super super flot CAS kort, du har lavet. Jeg har lyst til at pinne og lifte.

  SvarSlet