torsdag den 21. februar 2013

kort med tape


For noget tid siden havde Føtex en tilbuds kasse med diverse ting. Imellem meget jeg ikke kunne bruge fandt jeg nogle pakker med tape. Det var pakker med 4 ruller tape i hver, og jeg fandt en sort og en lyserød.
Jeg har på dette kort brugt tape over hele kortet - der er lidt effekt på kortet ved at jeg har sat det store stykker med striberne ovenpå kortet der var markeret med de små tern.

Nogle gange kan det være lidt svært at finde på noget med tapen, og jeg sad og legede lidt med at lægge i striber.... og så blev det sat på et kort......

Jeg skal absolut have leget lidt mere med tape, der er så mange muligheder og det er jo bare om at sætte fantasien i sving.
2 kommentarer:

  1. De tape er da landet i det rigtige hjem. Superflot måde du har mixet det på. Jeg er ikke god til tape.....og har lavet mange mislykkede forsøg, så jeg ved hvor svært det kan være. hihi...

    SvarSlet
  2. Det var da noget af et fund, det kort er super flot og du er rigtig god til at finde på, det ser så flot og anderledes ud, det kan jeg rigtig godt lide.

    SvarSlet