fredag den 27. januar 2012

Bryllupskort

For noget tid siden så jeg et der var lavet med det hårde plast fra diverse emballage. Jeg har en del af dette plast liggende så det skulle da forsøges.

Kortet er stemplet med hvid stazon på den klare plast, det er ikke så tydeligt på billedet, men det kan godt ses på kortet. Det er dog ikke så tydeligt som jeg gerne ville have haft det.

Papiret er fra Karen Marie Klip og det er sat fast både foran og bagpå forsiden for at skjule de steder hvor det er limet på.

Ringene er stemplet på pergament papir med lidt mønster på.

Blomsterne er fra en gammel swirlydoos pakke.

Kortet er lidt svær at lukke, da materialet er meget stiv, men til gengæld har det nemt ved at stå op......

Det er lidt sjovt at bruge den emballage man får med alle mulige ting, og jeg har da også en del liggende, så der er nok at eksperimentere med.

mandag den 23. januar 2012

Clean and Simpel kursus


På dette kursus Clean & Simpel cardmakeing  var der også en del om teknik, bl.a. dette med wet inking.

Jeg startede med at stemple ginen og embosset med hvidt embossingpulver. Farverne jeg brugt er de 6 nye sæsonfarver fra Tim Holzt distress ink.

Jeg har taget en blendingtool med pude og påført rigeligt med sværte - sprayet lidt vand på mit underlag og dyppet puden i vandet. Derefter er puden sat direkte på papiret. Dette er gentaget for hver firkant.

En lidt anderledes måde at lave et kort på, og med masser af muligheder for at lege med farverne.

tirsdag den 17. januar 2012

et rigtig sjovt kort

Vejledningen til dette kort fik jeg på julekort kursus fra Creative Publishing - alletiders kursus og med mange forskellige kort. Dette kort er ikke specielt julet men jeg var rigtig glad for at det var med, da jeg i lang har haft et ønske om lave noget som dette, men jeg har ikke rigtig vidst hvordan.

Det var rigtig sjovt at lave, og det skal bestemt prøves igen.
Man kan bruge alt mulig til at opbygge disse clusters og der er rig mulighed for at lege med diverse spray.

Jeg kan kun sige - hvis du har lyst - så prøv det, det er rigtig hyggeligt og fingrene bliver fyldt med farve.

tirsdag den 10. januar 2012

enkelt kort - CAS

Jeg læste sidst om nogle kort og der stod CAS - min første tanke var "gad vide hvad det betød", men forklaringen fandt jeg senere - Clean And Simpel. Det er den type kort jeg har rigtig svært ved. Når jeg ser andre kan jeg godt se at det er flot, men når jeg laver dem så syntes jeg altid der mangler noget.....

Men sidst købte jeg dette flotte baggrundstempel og nu vil jeg prøve at lave et enkelt kort. Så jeg stemplede med det nye stempel på fotopapir og med 2 forskellige die`s lavede jeg blonden og den runde. De fik samme grønne farve som baggrunden  - den nye grønne farve fra Tim Holtz vinter farver - og så et tillykke mærke på.

Det er måske ikke helt i CAS stil, men et skridt derhen. Jeg har lige begyndt at være med på et onlinekursus fra USA om denne type kort, så jeg forventer at få trænet lidt mere og ramme stilen lidt bedre. Det bliver nok aldrig mine helt yndligskort, men jeg vil gerne kunne lave dem, det er lærer mig om den grafiske opbygning, det kan jo bruges til alle kort.

Det rigtig dejligt at kunne arbejde med kort igen, min skulder er ikke helt ok endnu, men jeg skal jo træne lidt for at se hvad jeg kan holde til, og så er da ikke det værste at arbejde med kort...... når det nu er den hobby jeg brænder for.