fredag den 21. februar 2014

konfirmationskort


Produktionen af konfirmationskort er igang - der er lige kommet et par andre kort på tværs, men fokus skal vist over på konfirmationskort igen. 
Det første kort har jeg leget lidt med skabeloner og spray. Et par stempeltryk og lidt sten for at gøre kortet færdigt.



Mener at det på pinterest jeg har set denne måde at lave kjole på - både ovenfor og nedenfor. Det er simpelthen bare en cirkel - jeg har brugt et par forskellige die`s med forskellige kanter. Klippet ned i den ene side - og kopieret klippet på den anden side. En nem og sjov måde at lave en kjole på.
På kortet ovenfor har jeg gennemført stjernetemaet også inden i kortet.




Det sidste kort i denne omgang kan vist både bruges til drenge og piger... ret enkelt og lille kuvert indeni til penge....

god weekend til alle.

Jeg skal rigtig nyde weekenden - lidt kreativt og besøg hos gode venner.... en udsigt til en dejlig weekend. 


onsdag den 12. februar 2014

tillykke med det nye hjem....



For noget tid siden købte jeg et ark med huse - de så søde ud, og så kunne jeg også øve mig i farvelægning.... det er så hyggeligt at sidde med engang imellem.
Lidt skæve og sjove huse.



Et anderledes bud på et kort med hus - mener det er en Donna skabelon  - en god måde at bruge papir med træ og mursten... :-)

Bag vinduerne i husene har jeg sat noget husblas som vinduer.


God vinterferie - her er skønt vejr med dejlig solskin - mangler lidt sne når det nu er vinterferie, men det betyder ikke så meget når solen bare skinner.

mandag den 10. februar 2014

kort med gavepapir


Forleden så jeg dette gavepapir i Netto - det var så retro agtigt, og det måtte jeg da bare købe.

Dette kort er resultatet - der kan blive ret mange kort ud af den rulle, så noget af rullen bliver nok brugt som gavepapir.... eller bare gemt til senere.

Jeg har klippet nogle af blomsterne ud og sat dem på med 3D puder, for at lave lidt effekt. Tilfældigvis havde jeg noget papir i samme farve som baggrunden.

Et hurtigt og billigt kort at fremstille, men sjovt at lave.