søndag den 29. december 2013

Top 10 for 2013

Jeg har lavet mange forskellige slags kort. Jeg nyder at afprøve nye teknikker, og der er stadig mange jeg ikke har nået endnu...... jeg har deltaget i forskellige online kurser, og der er noget at indhente.... - tror aldrig jeg løber tør for ting jeg gerne vil prøve.
Hortensia er en af mine yndlingsblomster, og dette stempel hører absolut til en af mine favoriter.

Her har jeg afprøvet pan pastel farverne - de er spændende og jeg har stadig meget at lære med dem endnu.



Ugler er bare så søde....


Lidt embossingfoldere og lidt leg med farver på tag`et.


Har vist hentet inspiration på pinterest - mener jeg - er vild med farverne og de mange hvide blomster.


Igen lidt leg med farver  kan ikke huske hvilke, men sikkert nogle distress farver.


Lidt nostalgi


Distress stains er sååå sjove at arbejde med.

Et af mine ynglingsjulekort - har lavet et par stykker af dem.


Er ret vild med hexagoner, og så jeg kan godt lide de støvede farver.


Dette er bare et lille udsnit af mine kort - jeg har også valgt kortene fordi jeg har brugt noget af mine favorit ting - embossingfoldere, distress farver ( distress stains, distress paint og selvfølgelig distress ink) og mange andre ting som jeg har arbejdet med i 2013.

Det bliver spændende at se hvad 2014 vil bringe.
Tak til alle som har kigget på min blog, og til dem som har lagt en kommentar, jeg er super glad for hver eneste.

Godt nytår til alle 

torsdag den 12. december 2013

Julekort med engle

Engler hører jo ligesom til i julen, og jeg har da også lavet en del kort med englemotiver.


Det første kort har jeg brugt nogle gamle rester lavet lavet med alcohol ink - jeg har brugt min stjerne die og lavet et par stjerner i forskellige størrelser. Baggrunds papirer er embosset med en stjerner. 

Det papir som er brugt til skyen er lidt sjovt- jeg købte en rulle gavepapir i Flensborg og da vi kom hjem og jeg fik kigget nærmere på papiret, ja så blev det ændret til scrappapir - det er et rigtig flot glimmer papir. Jeg skulle have købt en rulle sølv og guld, men jeg må se når jeg kommer derned igen om de har mere af det..... - det er både billigt og flot.





Fælles for alle englekort er også stjerne i forskellige former - embosset, dies, eller færdige stjerne. 

Der er mange flere engler tilbage, men jeg tror de får lov til at vente til næste år...... de bliver jo ikke for gamle....


mandag den 9. december 2013

julekort med krybbemotiver

Jeg har altid syntes at motiver med Jesus og krybben gode til jul, og dem har jeg også lavet mange af i år - der er ikke mange tilbage, de er forsvundet næsten lige så hurtig som jeg har lavet dem. Jeg måtte endda på tidspunkt bestille noget ekstra papir - af det motiv som er på det første kort.
Jeg har lavet kort med dette papir i mange forskellige variationer - denne udgave er en af dem jeg syntes bedst om.

I Tyskland har jeg købt en krybbespil til at klippe ud og sætte sammen, her har jeg bare reduceret størrelsen af billedet på forsiden.



Gamle glansbilleder med dette motiv er ret sjældne at finde, men det er lykkedes mig med dette motiv. Baggrunden er hjemmelavet med distress ink og embossingfolder.


Figurerne fra ovennævnte krybbespil - her er det blot figurerne jeg har reduceret størrelsen på.

en variation med glansbilled motivet. Jeg har virkelig nydt at lave en masse julekort, og der er et par stykker at vise endnu - bare rolig jeg vil ikke vise dem alle her på bloggen. Hvis der er nogle der gerne vil se dem alle, så klik på mit link til picasa webalbum, der ligger de alle under mappen med julekort.

Nu er det vist ved at være tid til at skrive mine egne julekort - og så må jeg se om der skal laves nogle flere, eller om jeg har de rigtige på lager endnu.



torsdag den 5. december 2013

julekort med min nye die med julelys

Til en af vores hyggelige dage hos Anja i Scrapklubben fik jeg lov at lave et par udskæringer med denne die, og jeg vidste at denne måtte jeg nødvendig eje, så jeg købte die`en.

Den er rigtig fin, og jeg synes den er god til at bruge på mange forskellige måder - her er vist 4 forskellige kort. Baggrunden på det første kort er lavet med distress paint - de er bare rigtig sjove at arbejde med.




Jeg har set flere andre variationer med denne die, og måske når jeg ikke så meget mere til denne jul, men der bliver jo heldigvis jul igen til næste år.....