mandag den 28. oktober 2013

Æske med kort


I lørdag i denne uge skal jeg deltage på en messe, standen er gratis - næsten da, man skal bare sponsorere en gave til tombolaen. Det er jo logisk at det skulle være nogle hjemmelavede kort, da det er det jeg sælger....

Selve æsken er lavet ud fra en tutorial som fra dette link 

Tak til Vivi for en nem tutorial, og for en rigtig god blog med masser af inspiration.

Indholdet i boksen er de følgende kort - alle holdt i farver som ligner dem fra æsken´s papir. 






fredag den 18. oktober 2013

julekort

Der er vist mange der er godt igang med julekortene, og jeg er da også begyndt. Dette var mit første julekort i år. Jeg lavede det til en udfordring hos Anja`s Kreative Verden og jeg synes skitsen var rigtig god, der er mange muligheder .... klik på linket og se alle bidrag, der var mange rigtig flotte bidrag.

Jeg synes egentlig jeg var i god tid da jeg startede, men der er lige kommet et par andre ting som også lige skulle laves  (der er jo andet end kort.... :-) ) men så må der jo bare fokus på så produktionen kan komme igang.

God weekend til alle og god arbejdslyst - om det så er med julekort, arbejde eller ?????

torsdag den 3. oktober 2013

Sølvbryllupskort

Fik forleden en bestilling på 2 sølvbryllupskort - der var ingen i kassen, så jeg måtte lave et par nye.


Det første kort blev i blank sølv, med lidt embossing på det blanke sølvkarton. Lidt tyl og tallet 25 er printet og så har jeg sat sølvtape ovenpå og klippet tallet ud. Efterfølgende har det fået lidt glossy accent.
Det næste billede er kortet indvendig.


Det sidste kort blev så i noget sølvglimmerpapir jeg havde liggende.
Lidt tags, blomster og lidt bånd til pynt.
Som man nok kan se er de die jeg har skåret ud af papiret brugt indvendig i kortet.

Fandt ud af jeg manglede noget sølv stempelpuder - den jeg havde har ligget lidt for længe...den var blevet tør. Så er det jo godt at embossingpulver ikke kan tørre ud.... :-)

En god dag til alle - og tak for de kommentarer der bliver lagt, jeg er rigtig glad for hver en kommentar der bliver lagt.

tirsdag den 1. oktober 2013

gaveindpakning og kort

Så er det da vist på tide at få lidt gang i bloggen igen.....

For noget tid siden skulle jeg sende en fødselsdagsgave til min svoger. Jeg fandt noget papir som ikke var alt for feminint. Jeg lavede også et kort i det samme papir og klippede alderen ud i sort karton....MEN der var een stor fejl, jeg tog fejl med alderen - han blev kun 47. Ak det var ikke så godt.

Han tog det da heldigvis med et smil.