mandag den 22. juli 2013

hortensia die og syren die




For noget tid lånte jeg die af en af pigerne fra hobbyklubben. Jeg er ret vild med hortensia og da jeg så hun havde en hortensia die, blev jeg ret interesseret. Jeg lånte også hendes die som mere ligner en syren. Men jeg var da helt sikker på at det var hortensia die`en jeg bedst kunne lide. Det eneste jeg skulle love pigerne var at jeg ville lave en blomst til dem hver til næste gang.


Så jeg gik hjem og igang med producere blomster. Til hver blomst er der en base, et par ekstra blade og en masse små blomster. De 2 første kort er den die som jeg kalder en syren die, og modsat hvad jeg troede, så er det den jeg synes bedst om.

Dette kort er med hortensia die`en. 
Alle blomsterne er lavet med papir jeg selv har farvet med distress ink og distress paint.

Så 3 ret ens blomster blev brugt på 3 forskellige kort, og de er da vist ret så forskellige.




fredag den 19. juli 2013

kort med "fraklip"


Det er da vist tid at få lavet et nyt indlæg på bloggen.....:-)

På et eller andet tidspunkt skulle jeg bruge en grøn svirl - jeg farvede noget karton og standsede swirlen ud, men det som var tilbage kunne jeg da ikke smide væk.  ( det kan være yderst svært at smide ting ud som kan bruges til kort eller lign...) og i dette tilfælde er det blevet brugt. Det sker ikke altid, men det sker.

Jeg fandt noget grønt papir med prikker som passer til, et af de gamle plakatbilleder som jeg er ret vild med og nogle glansbilleder med blomster - til sidst lige en sommefugl.

Der ligger flere kort og venter på fotografen, så nu må vi se hvornår fotografen kan få tid - og ikke bare sidder ude på terrassen og nyder sommeren - altså efter arbejdstiden.

God sommerferie til alle der er på ferie eller snart skal have ferie.