lørdag den 29. juni 2013

maske, gesso og farver


Jeg købte denne maske for noget tid, og for noget tid siden måtte den afprøves. Jeg kom et lag gesso på og lod det tørre. Kortet krøllede lidt, men så måtte det ligge i pres i nogle dage og var det ikke så slemt mere. De er nok en god ide at lave det på et løst stykke karton, og så sætte det fast på kortbasen.... det vil jeg prøve at huske... :-)

Efterfølgende har jeg leget lidt med lidt farver, distress stains og lidt stempelsværte.... der manglede lidt farve så der lige et par biler på.

Teksten er fra et stempel købt hos Hobbyboden, jeg synes teksten er rigtig god, og den passer ligesom til kortet.

Jeg må indrømme at min kreative indsats herhjemme ikke har det så godt lige nu - der er simpelthen ikke ret meget tid. Men det er positivt fordi jeg er kommet i praktik, og det nyder jeg. Der skal nok komme timer til det kreative igen herhjemme, det er jeg ikke i tvivl om. Men måske der kommer lidt færre indlæg i et stykke tid.

God weekend til jer alle.

PS- jeg følger med så godt jeg kan i diverse blogge, men det halter også lidt. Men så er det bare endnu mere hyggeligt når der så endelig er tid og mulighed.


mandag den 10. juni 2013

sommerfuglestempel fra stampin-up


For noget tid siden var jeg til et stampin-up arrangement i Flensborg, og det var rigtig hyggelig. Vi brugte bl.a. dette sommerfugle stempel - så stort og bare mums. Så det stempel måtte jeg eje.

Jeg har på dette kort stemplet sommerfuglen med en brun stempelfarve og farvelagt med fortyndet distress paint - ret meget fortyndet.

Stemplet er fra hobbyboden. 

Det er et rigtig fint stempel og jeg glæder mig til at bruge det på flere forskellige måder - har set flere ting på pinterest som må prøves... engang.

Det er ikke det helt store der bliver lavet i hobbyrummet i disse dage, vejret lokker til at være udenfor, samt mange andre opgaver der lige skal klares. Men det løber jo ingen vegne... så der sker jo ikke noget ved det. 

onsdag den 5. juni 2013

Posekort


Jeg har set flere posekort og her er så mit første forsøg. Det er rigtig fint hvis man vil give penge eller andet som kan komme ind i posen. Jeg synes det er sjovt at lave. Jeg har brugt noget af det papir jeg har købt hos Søstrene Grene, er lidt vild med de støvede farver.


Her er kortets midtersektion ....ja det kan da vist ikke være meget andet.


Og gæt engang, ja det er bagsiden.


Kortet fra en lidt anderledes vinkel - kan ikke sige så meget andet om billedet.  Synes jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Det er helt sikkert ikke det sidste posekort jeg har lavet....