lørdag den 30. marts 2013

kort med blomster


Her i påsken har vi haft familiebesøg, og 2 af mine niecer vil rigtig gerne lave kort. Det er Rebekka og Thilde og denne gang ville de også gerne lave kort. Rebekka bor i Smørum og Thilde bor meget tæt på os, og når Rebekka er på besøg, så skal vi gerne lave kort i fællesskab. 
Denne gang var ingen undtagelse, de kiggede i mine kort for at finde en skitse eller et par ideer de kunne bruge. Ret hurtigt fandt de frem til denne store blomst - tattered floral fra TH. 
Jeg fandt en blok papir - faktisk den jeg lige har vundet på convention på min indgangsbillet (den er fra hobbyboden) og pigerne fandt papir til baggrund og blomst.

De ligner hinanden i opbygning, og dog er de forskellige.
Blomsterne er er præget med forskellige embossingfoldere, og pigerne finder selv materiale i mit hobbyrum.
De er efterhånden omkring de 11 år (er ikke så god til at huske præcis alder....) så de kan godt en hel masse selv.

Det er rigtig hyggelig at lave kort med de 2 piger, og jeg synes også at de begge 2 er meget dygtige til at lave kort. De distresser med ink blending tool som et par erfarne scrappere, og de er også blevet gode at pynte med lidt glimmer og lignende.




God påske til alle, og jeg glæder mig til et par rolige dage med masser af tid til at være i mit hobbyrum....

torsdag den 21. marts 2013

Konfirmationskort med quillingblomster



Jeg har set disse blomster for lang tid siden på nettet og så også hos Karen Marie Klip. De er faktisk ret nemme at lave, og lidt sjovt at lave de små. De må helst ikke være alt for store og høje til kortene. Jeg har brugt papir fra Karen Marie Klip og strimlerne til blomster har jeg selv skåret i forskellige bredder. 

Jeg har vendt rundt på papiret på de 2 kort, og det giver en ret stor forskel...

Farverne på blomsterne er lidt for orange på billedet, det kan godt snyde nogle gange på foto.. 



bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

tirsdag den 19. marts 2013

male med perfect pearls


For noget tid så jeg (vist nok på pinterest) at der blev malet med perfect pearls, og det måtte da bare prøves. Jeg stemplede motivet på det mørkebrune papir, og det er vigtigt at det er meget mørkt papir. Dryssede en lille smule perfect pearls på mit underlag og sprayede lidt vand på. Brug penslen til at køre det lidt rundt og nu kan man male med pulveret.  Det er rigtig sjovt at arbejde med og giver nogle flotte farver med lidt glimmer effekt.

Man kan blende farverne, eller holde dem adskilt, det er bare om at teste det, og man behøver ikke at være fokuseret på detaljerne, men bare male løs. Efter jeg har malet motiverne klippede jeg dem ud, og satte dem på kortet. Man kan fint montere dem med puder så der kommer lidt afstand - og de fåes jo også i sort...

lørdag den 16. marts 2013

konfirmationskort

Disse konfirmations kort er lavet fra noget papir jeg har købt i Tyskland. Der er flere symboler på som ikke er så kendte motiver til konfirmation herhjemme. Bl.a fiskene som jo er et kristen symbol, det er bare ikke brugt så meget.
Jeg faldt for farverne, og de tyrkisblå er jo både til drenge og piger.

Det er ikke fordi de er så kreative lavet - da de blot skal klippes ud de facon som de har på papiret, jeg har så embosset dem lidt for at give det lidt mere effekt.
Jeg har også de samme papir i lilla nuancer.




De lyserøde og lilla farver på dette papir, fåes også i blå-grønne nuancer. De er ret enkle og der skal nok ikke mere på end de par perler jeg ikke lige kunne lade være med at sætte på....

Jeg var spændt på om de blev godt modtaget, og jeg må sige at dem der har været "ude" er også blevet solgt, og det er jo meget fint. 


Nå, det er vist tid til at få lidt flere konfirmations kort lavet..... det er jo dejligt når ens kort bliver solgt og folk kan lide dem, så gælder jo om at holde sig til få produceret nogle kort. Jeg har rigtig svært ved at producere mange af samme slags, men det er da lidt tidsbesparende at lave noget der ligner hinanden lidt....

God weekend.




torsdag den 14. marts 2013

leg med farver

Jeg har set noget lignende dette, men jeg kan simpelthen ikke huske hvor det var..... men tak for inspirationen til den der gav mig ideen.

Som start farvede jeg med nogle vandopløselige voksfarvekridt forskellige små klatter... men det blev lidt for meget farver synes jeg, så efter lidt at sprøjtet med lidt vand malede jeg det over med den hvide distress stain (picket fence). Det er min favorit blandt distress stains.
Så synes jeg bedre om farven, og stemplede en stor blomst med sort archival ink. Derefter var det blot at montere papiret på farvet karton der passer til farverne....

En sjov effekt som der kan arbejdes videre med på mange sjove måder.....

mandag den 11. marts 2013

indkøb på convention


Her er de fleste af mine indkøb på convention. Faktisk mangler noget af det allerbedst - nemlig 8 farver af de nye distress paint. Så har jeg også fået lyst til at prøve lidt nyt - smashing, det skal ihvertfald forsøges. Umiddelbart havde jeg tænkt på at bruge det når vi er på ferie.... nu må se hvad der sker.

Distress stain legede jeg lidt med på convention, og hvor jeg glæder mig til at arbejde med dem. De er bare så gode.....

Jeg har også købt 2 af disse projektkasser, dem er jeg sikker på at jeg bliver glade for.

Lidt papir mangler der også på billedet.... har købt lidt forskelligt.

Ellers er der både nye dies, masker, lidt blomster og ikke mindst de nye tekststempler fra Hobbyboden, dem glæder jeg mig også til at bruge.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang med alt det nye.... såå dejligt at glæde sig til..

Det er var en rigtig dejlig convention, jeg nød at sidde ved bordet (den korte jeg var der) og snakke med dem jeg kender fra vores scrapklub syd og de andre som var med. Det var lidt nyt for mig at der var så mange med jeg kendte, og det var bare en super hyggelig og dejlig convention.

Jeg var også heldig - vandt denne skønne papirblog på min indgangsbillet.... super dejlig.

Glæder mig allerede til næste gang og til alle de hyggelige timer i scrapklubben og de andre piger som jeg scrapper med - det er da bare en dejlig hobby.







torsdag den 7. marts 2013

kort med quilling

Det er ikke fordi jeg har lavet meget med quilling, men jeg kan godt lide at prøve lidt nyt engang imellem. Der kan laves meget flot med quilling, og på min pinterest profil har jeg gemt mange fantastiske kort med quilling. Men jeg tror nu aldrig jeg bliver den store quilling ekspert. Det er lidt som 3D, sjovt at bruge ind i mellem, men ikke for meget af det.

onsdag den 6. marts 2013

Konfirmationsskort

 


Der er gang i konfirmationskortene som jeg tidligere har skrevet om, så nu må jeg vist hellere vise nogle af dem. Jeg har levet lidt med hexagoner (mener jeg de hedder). Jeg har både brugt die, embossingfoldere og mask. De 2 øverste har brugt staniol tape fra Biltema (som flere har skrevet om, og ja det er godt at arbejde med ) - jeg har formet de udskårne hexagoner som et kort. 
På det nederste kort har jeg brugt mask og gesso på tag`et og efterfølgende farvet med distress ink. 
Jeg laver godt nok af konfirmationskortene i samme stil som tidligere, men jeg synes også der skal lidt nyt til, og hvorfor ikke kombinere at prøve noget nyt på konfirmationskortene. Det tager lidt længere tid at lave, men det er hyggeligt at sidde med.
Nå jeg må vist igang med flere konfirmationskort......(tror jeg kan finde en times tid idag...) ha en god dag



søndag den 3. marts 2013

træk ud kort




Jeg har med stor fornøjelse set How2scrap på DK4, og der har de vist dette kort som når man trækker i det øverste kort ser ud som samtidig trækker det i bunden med ud.

Ser ret avanceret ud, men slet ikke så svært at lave.... man skal bare lige tænke lidt på det færdige kort, ellers kan det ske at det i bunden vender forkert..... eller andre små drillerier.

 Konfirmationskortene er i fuld gang, jeg kunne sagtens bruge hele dagen på at lave dem........... men det er ikke muligt.. så jeg laver bare dem jeg kan nå. Lige nu glæder mig rigtig meget til convention på lørdag...



fredag den 1. marts 2013

kort med ugler





Det er ikke fordi jeg laver ret mange 3D kort, men disse ugler kunne jeg ikke stå for. De er på blank lidt kraftig papir. Jeg har ikke brugt puder men silicone lim og bukket i kanterne. Det kan jeg bedst lide at arbejde med når jeg laver noget med 3D.

Baggrunds papiret er noget mønster papir hvor jeg brugt både for- og bagside. Jeg synes at mønstret som er i uglen ligner lidt det småblomstrede, det var i hvert fald derfor jeg valgte det....