søndag den 24. februar 2013

En TH udfordring


Der er så mange spændende udfordringer, og det er ret sjældent jeg får det lavet. Enten udløber fristen inden jeg får det lavet, eller jeg glemmer det igen.... MEN denne udfordring måtte jeg simpelthen bare prøve. 

Tim Holtz blog er der er p.t. en udfordring hvor man skal bruge hans die der hedder Tattered Floral - min favorit die. Ihvertfald nok den jeg brugt allermest....

Jeg havde en ide, da jeg fik "etui`et" af min veninde i fredags. Hendes mand ryger noget tobak som ligger i dette bølgepap etui. Det måtte jeg simpelthen arbejde lidt med... så jeg fandt noget silkepapir frem, en godt lag af brun, hvid og pink og så ellers bare lave en masse blomster af hver. Ideen var at blomsten skulle fylde rigtig meget. Kan ses lidt mere på de 2 små detail billeder.



Indvendig satte jeg noget lyserød papir, og selvfølgelig skulle der da også et par blomster indeni. Jeg satte noget silkepapir i hvidt på noget dobbeltklæbende tape, og distressede dem lidt med den den distress ink jeg har brugt her (pink rasperry).



Der er en helt fantastisk præmie sat på højkant, så der er kun tilbage at håbe.... derfor har jeg også brugt en billet på kortet der hedder hope.



torsdag den 21. februar 2013

kort med tape


For noget tid siden havde Føtex en tilbuds kasse med diverse ting. Imellem meget jeg ikke kunne bruge fandt jeg nogle pakker med tape. Det var pakker med 4 ruller tape i hver, og jeg fandt en sort og en lyserød.
Jeg har på dette kort brugt tape over hele kortet - der er lidt effekt på kortet ved at jeg har sat det store stykker med striberne ovenpå kortet der var markeret med de små tern.

Nogle gange kan det være lidt svært at finde på noget med tapen, og jeg sad og legede lidt med at lægge i striber.... og så blev det sat på et kort......

Jeg skal absolut have leget lidt mere med tape, der er så mange muligheder og det er jo bare om at sætte fantasien i sving.




lørdag den 16. februar 2013

kort med stempelteknik og distress ink


Jeg modtager et par engelske scrapblade og det ene af dem er hver måned et lille gratis stempel. Dette lille stempel var med for et lille stykke tid siden. Jeg stemplede basen med stemplet 6 gange og brugte en del distress ink. Det er de samme 3-4 farver jeg har brugt til alle delene på kortet, de viser sig bare lidt forskelligt med de forskellige baggrundspapirer.
Basen er med kvistkarton, en tag, tillykke mærke på hvidt blank fotopapir og et hvidt båndt, og disse forskellige materialer er med til at give lidt forskellige nuancer.

Tiden flyver alt for hurtigt afsted og i denne tid er jeg på 6-ugers selvvalgskursus, og jeg får næsten ikke til at lave kort, men det lykkedes da indimellem. Desværre går det også ud over min tid på blogtur, men jeg hænger på og ser så meget jeg kan nå.

Det er et rigtig spændende kursus.

god weekend til alle.

torsdag den 7. februar 2013

Kalender scrap



Så er jeg nået til februar i mine nye scrap opgaver. Det er da godt nok lidt inde i februar, men det er jo ikke sikkert jeg når alle 12 måneder, så nogle af dem må nok bruges i 2 måneder.
Denne gang har jeg brugt papirer fra sidste månedspakke fra Swirlydoos. Jeg var ret vild med de farver der var på papirerne. Blomsterne er standset ud med denne lange die fra TH med masser af blomster (samme typer som på tattered floral).

Fotoet er fra en tur til Husum i Nordtyskland og jeg synes at farverne passede fint.

Det er ret sjovt at lave scrap, jeg skal bare lige finde ud af om de skal gemmes i et album efterfølgende.  Det er da i hvert fald en anderledes feriealbum og vel egentlig et godt suplement til de mange billeder som jeg har på min PC.

Designet er inspireret af Shabby-chick modulet i How2scrap. Jeg skal bestemt også have lavet nogle kort med disse papirer, og så skal den vist have al den shabby chick jeg kan give dem....

søndag den 3. februar 2013

farvekort til maling


Kan ikke rigtig huske hvor jeg så denne ide - måske et blad, eller var det Pinterest.... kan ikke huske det.
Det er i hvert fald et lille farvekort fra farvehandleren eller hvor de nu har maling. Jeg har stemplet på kortet med sort og grå og monteret det på sort karton. Der hvor jeg så ideen, var det lavet som bogmærke, men jeg satte det på et kort. Det var faktisk lidt svært at finde den rigtige blå farve til baggrunden, men jeg fandt en farve der kunne bruges...
Ikke særlig kompliceret kort, men bare et kort hvor der er brugt lidt alternativ materiale.... Jeg kan godt lide at se ideer hvor der er brugt sådan ret dagligdags materiale, og mange af os der laver kort tænker sikkert ofte på hvad der kan bruges.....