fredag den 28. december 2012

min top 10 af mine kort i 2012

Ja så er året 2012 ved at være på det sidste og jeg har lavet en lille top 10 af mine kort i 2012.
Det har været et godt hobby år - ikke mindst nyder jeg at være med i 2 forskellige hobby/scrap klubber. Den ene er godt nok opstået pga en lidt trist årsag - "vores" butik Papirposen er lukket, men de piger som vi var ved butikkens lukning har valgt at forsætte og det er rigtig super.
Det er altid svært at vælge 10 kort ud af den mængde, og jeg har forsøgt at vise lidt af de forskellige stilarter jeg har lavet. Jeg kan rigtig godt lide vintage, og er begyndt mere og mere at få øjnene op for shappy shic - men jeg kan godt lide at arbejde med mange forskellige ting og afprøve nye teknikker, og så kan jeg godt lide at blande  teknikker.

 











Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle der følger med i min blog, alle som kommer på besøg og en ekstra stor tak til dem der ligger en kommentar, det er simpelthen så hyggeligt.
Jeg glæder mig til det nye år og ser hvad året vil bringe indenfor denne skønne hobby.

tirsdag den 25. december 2012

Kortæske som julegave

Jeg lavede en æske som denne til en fødselsdagsgave til min kusines 50 års fødselsdag, og min niece var helt vild med den, og sagde - sådan en ønsker jeg mig til jul. Jeg ved hun værdsætter en sådan æske, så det ønske vil jeg gerne opfylde.
Nu håber jeg bare hun kan lide denne æske.....


Der er 5 små tags 


og 5 små kort



og 5 kort i 12,5 x 12,5 cm


Her ses blomsten lidt tæt på - jeg har lavet blomst i grungeboard, limet papir på og farvet med distress ink. Inspirationen fik jeg fra Tim Holtz og han dec tag fra 2012.



Det er rigtig sjovt at lave en sådan æske, men det tager også ret lang tid. Hvis det skal gå lidt hurtige kunne jeg selvfølgelig lave ens kort indeni kassen, men det er ikke lykkedes mig endnu...... det kommer måske engang.


fredag den 21. december 2012

julegaveindpakning


Allerførst vil jeg ønske alle der ser dette indlæg en rigtig god jul og et godt nytår. Håber det bliver en rigtig dejlig jul for alle. 
Tak for alle kommentarer og besøg på min blog - og tak for alle de indlæg I laver på jeres egne blogge, jeg nyder at besøge de mange skønne blogge og få masser af skøn inspiration.


Jeg tager chancen og håber modtageren af denne pakke  ikke læser min blog..... jeg skulle bruge en indpakning til en julegaven. Gaven er et gavekort skrevet på et almindelig stykke papir og det var da lidt for kedeligt.... så jeg måtte finde på noget. 
Valget blev at bruge noget gammel kortmateriale, gavekortet er nemlig et weekendophold og selvom kortet måske ikke lige rammer stedet så er da lidt derhenad.....

Blomsten er lavet af kaffefiltre og farvet med distress ink - der er også brugt en TH Die til blomsten - min favorit "tattered rose"

kanterne på æsken har fået lidt rødt distress ink, for at skabe en sammenhæng mellem blomsten og æsken.

På det nederste billedet ser man æske oppefra

Jeg nyder at lave de sidste julegaver, og jeg synes det er rigtig sjovt at finde forskellig indpakning, lave til-og fra kort og gøre det lidt mere personligt.




tirsdag den 18. december 2012

gaveindpakning til pakkeleg




For noget tid siden skulle min mand have en pakke med til pakkeleg til julefrokosten. Vi kunne selvfølgelig pakke den almindelig ind  - men jeg tænkte da indholdet var hjemmelavede kort, så kunne indpakningen også være det.
Jeg fandt en brun pose og pyntede den med forskelligt - lidt billeder, et par die-cuts og lidt bånd.

Jeg syntes tiden flyver afsted - og der mangler et par julegaver endnu.... men der er jo også et par dage tilbage endnu.
Julekortet skriveriet er i fuld gang, og de første er sendt afsted.

lørdag den 15. december 2012

de sidste julekort for i år


Min julekort produktion er sat på stop for i år - og her kommer nogle af de sidste. Der er stadig et par julegaver der skal laves, men de er ikke færdige endnu, så de kommer senere.

Det første kort er med et krybbespilsmotiv - nogle af mine yndlingsjulekort. I år har jeg ikke fået lavet så mange af dem, men jeg har mange billeder liggende som er klar til næste års produktion. Jeg henter nogle af billederne på nettet, andre finder jeg rundt omkring i løbet af året.


Rødt og guld julekort - stjernerne er stemplet og så har jeg brugt min ret nye die fra Memory Box. Jeg er lidt vild med de fine tynde dies, tror jeg kommer til at købe lidt flere af dem....


Kortene ovenfor og nedenfor er ideer fra en af de blogs jeg følger - de er ikke helt så flotte som originalen, og det er mit forsøg på at lave enkle julekort. At blande embossing og stempling synes jeg er godt, og det vil jeg forsøge at arbejde lidt mere med på nogle almindelige kort her efter jul.



Det sidste julekort har jeg sat på tag på fra Pion julepapir - jeg er vild med den beige som julefarve i år, og så har jeg stemplet et juletræ og embosset med guld. Lidt pynt er også kommet på juletræet, her jeg brugt de små sten som limes på med varme - kan ikke huske hvad den hedder, men den varmer limen under stenen så de sidder rigtig godt fast.
Julemanden er fra et bånd jeg købte for noget tid siden.

onsdag den 12. december 2012

juletræ og julesne


For noget tid siden så jeg et kort på pinterest hvor der var lavet et juletræ i stil med dette. Jeg har en MS punch som lignede den der var brugt og så punchede jeg ellers en god stak.  Jeg byggede træet op nedefra på en trekant af grønt papir.
Den blå himmel er lavet som det allerførste og der er sat en maske på som markere overgangen. Himlen er lavet med distress ink i forskellige farver og sprayet med mit glimmermist  - sneen er fra en stor pose kunstsne som er købt i Tyskland - jeg skulle da prøve om det kunne holde på kortet, og det går fint. Jeg har sat dobbelt klæbende folie på og sneen er trykket ned på den klistrede side.
Træet er så bygget op ovenpå  - og  et par stjerner er sat på himlen.

Sne på kortet og sne udenfor - det passer da fint sammen.
Nu er det vist også snart tid til at få sendt nogle julekort afsted - det bliver nok en opgave til weekenden....


lørdag den 8. december 2012

Julemarked i Heide og kort med snemænd

 

Jeg synes det papir med snemændende fra october afternoon er så sødt, men jeg havde lidt svært ved at bruge det, så jeg endte med dette enkle kort hvor jeg har givet hele kortet et tyndt lad glossy accent og drysset glimmer oveni. Kanterne er distressede og god jul skiltet har fået noget fra en tube som skulle ligne sne.....

For noget tid siden købte jeg den die fra TH med grankoglen - skal også have lavet roser senere..., da jeg synes den var rigtig brugbar. Mit første forsøg blev at lave koglen og jeg satte den på noget papir som slet ikke er julepapir, men som fik lidt stemplet kristtjørn på, så lignede det jul.... og jeg fandt dette gamle billede at sætte på kortet.

Idag var vi en tur i Heide i Nordtyskland - det var primært pga en butik med ting til vores havetog at vi kørte til Heide, men når vi nu var der skulle vi da en tur på julemarked. Det var også et fint og hyggelig julemarked, men jeg må indrømme at julemarkede i Wees i Flensborg er en tak bedre.
Til gengæld var køreturen helt fantastisk flot. Turen derned var en skøn tur i snedækket landskab og hvor stort set alle træer var fyldt med hvidt sne og solen skinnede og gav et flot skær.
På hjemvejen var der et flot lag dis ud over det hele, og var utrolig smukt. Lidt senere blev det lidt tæt tåge, men en fantastisk smuk køretur.

Se et par billeder fra turen her










onsdag den 5. december 2012

Du kære gamle julemand....

Med sneen dalende stille ned, masser af lys i træer og buske og et par frostgrader - ja så er julestemningen da ved at være helt i top. Jeg nyder virkelig denne skønne tid, og det er så smukt udenfor.
Denne julestemning passer da godt med et par julekort med en rød julemand og derfor har jeg lavet et par kort i rød hvide farver.

En blanding af nyt og gammelt - og de traditionelle julekort er færdige.

Håber I nyder snevejret lige så meget som jeg gør.



kort 1 - baggrundspapir fra Pion  - et glansbillede, et bånd fra Netto, en die fra Memory box, og et par punchede ovaler.... og kortet er lavet.




Kort 2 - samme baggrundpapir - bånd fra Rema 1000, en gammel stjerne, et billede fra Pion design, et nyt stempel fra Swirlydoos, et par punchede ovaler og et par halvperler og det næste kort er også klar.

Og selvfølgelig lidt distress ink i kanterne..... det kan jeg ikke lade være med.

søndag den 2. december 2012

julekort med genbrugstag

Allerførst vil jeg ønske alle en god 1. advendts søndag - jeg sidder og nyder at kigge ud i haven  - toget kører på havebanen og der ligger et par cm sne, og det ser rigtig julet ud.
Nu mangler jeg bare at blive færdig med at julepynte indenfor, men det når jeg jo nok

Når jeg køber tøj, gemmer jeg altid de tags der sidder på tøjet. Nogle er bedre end andre. Min veninde www.gaardbutikkentusindfryd.dk er netop blevet forhandler af et ny tøjmærke der hedder Cream. Og de tags der sidder på det tøj, de er bare rigtig gode. Som det kan ses på kortene så har jeg da ihvertfald købt 2 stykker tøj....



Bag på tag`et har jeg sat et brunt stykke karton for at lave lidt kontrast - ellers har jeg bare sat billedet af julemanden på - det brune bånd var der i forvejen.
På det øverste kort er snoren original - på det nederste er den blevet klippet af og jeg har sat noget bling på i stedet for.

Papiret er det skønne papir fra Pion - de har simpelthen lavet det skønneste julepapir med både engle, julemænd og julekrybbemotiv med Jesusbarnet (jeg har brugt det papir til kort som er vist tidligere i november i år). 




Jeg har virkelig svært ved at komme forbi ham den brune julemand i år - hver gang jeg laver lidt anderledes så finder jeg noget papir som bare lige passer til ham..... men det sker der jo nok ikke så meget ved.

God søndag - håber I alle husker at nyde julen, og ikke bliver stresset.