fredag den 30. november 2012

kort til runde fødselsdage

Tidligere lavede jeg flere forskellige kort til runde fødselsdage og havde dem liggende på lager. Det har jeg fundet ud er en dårlig ide for mig, så fremover laver jeg dem stort set kun på bestilling. Disse 2 kort er også bestillingskort - en 40 år og en til 60 år. Begge skulle være med heste.

Jeg valgte at lave dem begge som staffeli kort - det er set lidt mere festlig ud synes jeg.... nogle gange.

Til begge kort har jeg brugt samme die som ligner græs eller grene og brugt i bunden, så farverne hænger sammen med top og bund.

De fleste hestebilleder er fra glansbilleder dog undtagen den store på 60 års kortet - den er fra decoupagepapir
Ellers har jeg brugt forskellige ting fra mit lager.....

Ha en rigtig god weekend og jeg håber at den første advendtsweekend bliver rigtig god for alle.





torsdag den 29. november 2012

Embossingfolder og julekort



Allerførst og vigtigst  - tusind tak for jeres kommentarer, jeg glæder mig hver gang. Også tak til alle dem der besøger min blog - håber jeg kan bidrage med bare en lille smule inspiration. Det er ikke altid jeg fortæller så meget om teknikken - hvis der skulle være nogen der gerne vil vide noget specifik, så spørg bare. Så vil jeg forsøge at svare....
Julekort med embossingfoldere.... ja det kan jo bruges igen og igen. Der kan fåes så mange embossingfoldere at det er helt vildt. Jeg har købt disse 2 for ikke så lang tid siden, og sammen med lidt distress ink og masser af glimmermist spray er baggrundden for disse kort blevet til.
Det grønne juletræ har jeg skåret ud i tyndt mosgummi og sat lidt stickles på. Båndet er indfarvet med blå distess ink.

Det er virkelig sjældent jeg laver kort hvor jeg ikke bruger distress ink - de er simpelthen "the best".

I can see on my data that many of my readers is from abroad - I am very happy that you are reading my blog, I will try to write some of my text in english.
These cards are made with embossingfolders - and distress ink. I am using a lot of distress ink and I apply it with the distress tools. The distress ink is my favorite and I use it on almost any project.
If any of you has a question - please let me know. I hope I can give you a little bit of inspiration



onsdag den 28. november 2012

kort på bestilling....

Jeg har sjældent haft så mange bestillingskort, så jeg nyder bare at få forskellige bestillinger, det er jo udfordrende at få lavet noget personligt - det øverste er til en 50 års fødselsdag (nemt at gætte....) og jeg fik at vide at fødselaren kører i taxabus, så en bil i denne størrelse blev eftersøgt. Heldigvis for nettet, så lykkedes det at finde en. Navnet på fødselaren blev leveret seperat, jeg var nemlig i tvivl om jeg fået det rigtig med.... det var det heldigvis. 
Det næste kort var til et svendegilde til en der var færdig som ejendomsfunktionær, så det var om at finde lidt forskelligt værktøj. Igen var Internettet en god hjælp.... kortet blev lavet som et staffeli kortet, og en husrække blev brugt som stopper - kortet var til en pige, så lidt blomster skulle der da også lige med.



søndag den 25. november 2012

lidt mere julekort

Først en klassisk rød julemand - han er da fin, og når det så også er et gammelt billede, så er det lige noget for mig.
Både blomsten og baggrundspapirerne er fra mine gemmer, billetten er en af de mange fine fra Vivi. (vivi-scraps.blogspot.dk





De 2 næste er med en baggrund lavet med distress ink - de har ligget og ventet på at skulle bruges, og nu kunne jeg lige finde ud af at bruge dem. Det er overvejende stempler der er brugt som pynt, kun lige et par stjerne, et bånd og et snefnug er påsat - resten er sværte og embossing. Der er så mange muligheder med distress ink og stains og jeg tror aldrig jeg bliver træt at at arbejde med dem. Jeg vender tilbage gang på gang og prøver at se hvad det kan blive til.
Det sidste kort har lidt forskelligt papir - billedet er en rub-on og billetten er igen en fra Vivi.

Ha en rigtig god søndag.






fredag den 23. november 2012

julekort med stjerne



for noget tid siden kiggede jeg i min inspirationsmappe på min PC og jeg fandt modellen til denne foldede stjerne - originalen var noget større men jeg lavede 8 kvadrater på 5x5 cm og foldede dem og satte dem sammen så de kunne bruges på et kort.
Efterfølgende har jeg stemplet stjernerne og embosset dem henholdsvis guld og sølv embossingpulver.
Et lidt anderledes julekort - og ret hurtigt at lave. 
Jeg kan godt lide at lave lidt forskellige kort og har lidt svært ved at lave ret mange af samme slags. Jeg har da også kun lavet 2 af denne slags, og måske er de eneste.... det kan man jo aldrig vide.

Ha en rigtig god weekend og jeg glæder mig til at holde en rolig lørdag og på søndag skal jeg til et julemarked i Egernsund på en skole - glæder mig til at se hvor mange mennesker der kommer og hvad de andre udstillere har med.


onsdag den 21. november 2012

mere med brun julemand


 Ja, som I jo nok kan se så er jeg lidt vild med ham den brune julemand, og da jeg fandt dette stempel med den samme julemand så måtte jeg eje det. Så nu kan jeg lave ham i mange farver......

Det øverste kort er sammensat af forskellige mindre stykker, og embosset med guld embossingpulver.

Det nederste kort er ikke lavet med julepapir, men et stykke papir som passer i farverne og det er også embosset med guld pulver.

Selvom kortene har mange til fælles, så er jo alligevel ret forskellige, men du må da vist også snart være tid til  nogle røde julemænd.....

Jeg har ret så mange ideer fra kurser og pinterest som jeg gerne vil have lavet, men det er jo ikke til at nå det hele, så jeg må se hvad det bliver til. Men det er jo skønt at have masser af ideer at arbejde videre med, så jeg glæder mig bare hver gang jeg kan sidde og lave et par kort.

mandag den 19. november 2012

julekort med Jesus fødsel


Jeg er lidt vild med at lave julekort med forskellige motiver fra Jesus fødsel, der er så mange flotte billeder og det er jo også et rigtig julemotiv. Julemænd og nisser er også rigtig fint, men det er jo Jesus fødsel vi fejrer, så det skal der jo være nogle kort med.

Baggrunden er julepapir fra en butik i Møgeltønder, da jeg så det måtte jeg da spørge om et stykke. Vi havde købt nogle lamper, men de skulle ikke indpakkes. Men heldigvis måtte jeg få et stykke papir med. Jeg synes det var lige til at bruge med størrelsen på teksten og farven var bare lige det jeg skulle bruge. Teksten fra Ave Maria er vel også lige i øjet.

Lidt blonder og et par stjerne er føjet til kortet og til sidst lidt guld glimmermist (hjemmelavet).

Her nedenfor er de 3 vise mænd på vej - det er stempel jeg købte i Fredericia på kreativ messen - det måtte jeg bare købe.... jeg har brugt brun staz-on og sværtet med forskellige distress ink, og "selvfølgelig" lidt glimmermist til sidst....



lørdag den 17. november 2012

dåbskort

Jeg har deltaget i Scrapsisters julekort kursus, har ikke nået så meget af det endnu, MEN jeg fik inspiration til dette dåbskort. Jeg skulle lave noget med et barn, en kirke og navnet Frederik. Det var lidt svært at finde ud af hvad jeg skulle lave og flere ideer blev forkastet, men så så jeg et julekort på scrapsisters, nemlig et kort foldet på denne måde - det var bare super og jeg vidste straks hvordan det skulle være.

Så jeg fik sat noget ikke helt ensfarvet blåt papir ovenpå basen og fik klippet dåbsbarnet ud. Det er et fra en 3-D ark som jeg fik af en af mine scrapveninder - Tak Jennifer - og kirken har jeg tidligere brugt til konfirmation, den er printet fra nettet og til sidst blev bogstaverne sat på. De er fra en bogstavark fra Karen Marie Klip.




Inde bagpå kortet lavede jeg en lomme hvori dette tag passede i. Tag`et er til at skrive teksten på.
Farven på nederste billede er lidt anderledes, fordi jeg har brugt blitz, det øverste er tættest på virkeligheden.

Det er så sjovt med disse bestillingskort - det kan virkelig sætte de "små grå" igang og det er spændende. Nogle gange lidt frustrerende hvis man ikke kan finde en ide..... men det gælder jo bare om at forsøge sig lidt frem.
Jeg vil gerne ønske alle en rigtig god weekend - jeg skal bare slappe af og samle energi til arbejdet igen i næste uge.... og måske slapper jeg allerbedst af når jeg laver et par kort...  :-) 


torsdag den 15. november 2012

julekort med embossingfolder



Nogle gange når jeg skal lave mange julekort så kan jeg godt lidt at bruge sammen grundlæggende ting, men alligevel lave variation, så de ikke bliver helt ens.
På disse kort har jeg taget noget akvarel papir og kørt igennem med embossingfolderen, så har jeg påført distress ink i forskellige grønne farver - sprayet med med min hjemmelavede glimmermist, distresset og sprayet igen... indtil jeg synes det er ok.
Motiverne er så lidt forskellige - og det giver ret forskellige kort.

De næste blå kort er lavet på nøjagtig samme måde. En nem måde at producere flere julekort på ret kort tid.

Jeg ville så gerne nå at komme lidt mere rundt på de forskellige blogge, men det kniber helt gevaldig at nå det hele lige for tiden, men tusind tak for jer der kigger forbi og skiver en kommentar, også tak til dem der bare kigger forbi. 








søndag den 11. november 2012

Julemand i brune farver


Ja, nu er produktionen af julekort for alvor kommet igang, og salget går så godt lige nu at jeg producerer kort i ret mange eksemplarer - det er jo skønt når andre kan lide det man laver, og jeg nyder bare at sidde og producere kort når jeg har fri.

Jeg har fundet en ny julemand som jeg er helt vild med - denne julemand i brune toner. Han er bare så fin, og jeg nyder at kunne lave julekort i disse nuancer. De gamle røde julemænd er bestemt også gode, jeg kan bare rigtig godt lide denne variaion.

Inspiration til kortet og der var også der jeg så julemanden første gang er hos - http://vivi-scraps.blogspot.dk/ 

Julestjernen er lavet i hvidt silkepapir med 2 lag af hver af de 3 blomster. Og snekrystaller er lavet med guldembossing.

fredag den 9. november 2012

vintage rejsekort



Er i fuld gang med julekortene, men inden de kommer på har jeg lige dette easel kort - et vintage rejsekort.
Baggrunden er distresset og det lyse grønne er en serviet som klistret på og revet i stykker i kanterne. Farverne er primært de brune farver som jeg elsker at arbejde med og som mange af min kort er, Jeg skulle på dette kort afprøve min die med globussen og det er bevidst at verdenskortet er lidt større..... ellers er der vist ikke så meget at sige om kortet - så tilbage til julekortene - der kommer nogle i næste indlæg.


mandag den 5. november 2012

kort med embossingfolder


På kreativ fritids messen i Fredericia købte jeg lidt forskelligt - bl.a. embossingfolderen som jeg har brugt til dette kort.
Jeg har kørt noget akvarelpapir igennem embossing folderen og så ellers sværtet med 3-4 forskellige grønne nuancer distress ink. Sprayet godt med min hjemmelavede glimmermist - tørret og påført lidt mere distress ink, mere glimmermist og på et tidspunkt er det ok. Blomsten er lavet med samme papir og farvet med gul distress ink. Jeg har set blomsten hos Vivi - scraps og den måtte jeg da lige prøve. Jeg har lavet flere blomster på næsten samme måde, denne fik blot en lille klem så der blev spidse ender.
Det er ret simpel af lave kort på denne måde, og jeg lavede en del julekort sidste år med samme teknik, det skal jeg igang med igen - og meget snart for jeg har ikke mange julekort tilbage....



lørdag den 3. november 2012

pigekort


Der skulle jo også laves nogle kort til pigerne, så jeg fandt dette farvestrålende papir frem, og jeg har primært brugt det samme papir til klippe ekstra motiver ud som er sat på med klæbepuder for at lave lidt ekstra effekt.
Papiret er så farvestrålende at jeg synes ikke rigtig det passede at sætte andet tilbehør på - eneste undtagelse er et par sommerfuglene.

Der mangler stadig lidt flere pigekort, så jeg må vist igang med at finde på lidt mere - må se hvad jeg har liggende som egner sig til nogle pigekort. Der er sikkert masser der kan bruges, skal bare lige finde på noget.

torsdag den 1. november 2012

fodboldkort


Næste del af produktionen af børnekort er nogle fodboldkort. De er lavet sådan at foldboldkortene nemt kan tages af, hvis det skulle være nogle der samler på dem. Der er både gamle og nye fodboldkort, men måske er de stadig lidt sjove for nogle.

Baggrunden er både papir med græs, papir med striber og lidt krakeleret grøn samt nogle servietter.
Foldboldene er papir fra Karen Marie Klip.
Jeg har også forsøgt at bruge noget tape som lidt dekoration, og jeg synes faktisk det virker ret godt på disse drengekort - så de er pyntet uden af være alt for pyntet....