tirsdag den 30. oktober 2012

drengekort på stribe

Min kortkasse med børnekort er ved at være lidt tom, så jeg har været igang med at lave en god slat. Dette er del af dem. Her har jeg brugt stribet papir fra october afternoon (en gammel version) som baggrund. De fleste af dem er kørt igennem en embossingfolder og distresset med blå eller grøn distress ink.

Billeder er fra det nye World og Warcraft spil - tror jeg da.... 

Nogle af dem har jeg også brugt nogle rub-ons i klare farver og tillykke med fødselsdags mærket er distresset med primært blå og grønne farver.

Så man jeg jo bare håbe at er nogle unge drenge som kan lide disse kort.


søndag den 28. oktober 2012

2 x sølvbryllupskort

Forleden skulle vi til morgensang ved en kollegas sølvbryllup, så jeg tilbød selvfølgelig at lave et par kort. Et fra firmaet og 1 fra kollagerne. Så var det jo bare om at komme igang og få lavet 2 forskellige kort.

Det øverste kort har fået silkepapir som baggrund, jeg satte et dobbelt klæbende ark på kortet og satte silkepapiret på med lidt folder og lidt krøl. Et bryllupsbillede og ellers pynt i hvidt og sølv. Blomsten er lavet med tyndt hvidt stof og noget tyl, med Tim Holtz tattered rose die. (den er altså bare go...)



Det andet kort er helt anden stil, med det gamle bryllupsbillede og lidt større og mere markant sølvpynt. Blomsten er med samme die, og både tal og blomst er kørt igennem med en embossingfolder. Swirlen er også en Tim Holtz die.
Begge kort er lavet i A5 størrelse.

fredag den 26. oktober 2012

kort med tape


Ja så er det jo fredag igen, det er bare rigtig dejligt, og specielt fordi turen i morgen går til Kreative dage i Fredericia, og jeg glæder mig såååå meget. Nu gik jo også glip af convention, så jeg skal bare op og se noget af det nye der er kommet.

Jeg er ret vild med alt det nye tape, det er rigtig spændende. Nogle gange synes jeg de er lidt sværere at bruge end jeg troede, men det er vel et spørgsmål om at prøve og så bare springe ud i det og se hvor det virker.
Dette kort har jeg sat tape på kort og lang side, og bruge nogle af de samme tape. Jeg synes det manglede noget så jeg stemplede med et stort blomster stempel oveni, og så ellers spray, spray og lidt spray igen - alt med glimmer. Det kan godt ske der kun er 2 forskellige slags spray.. men det har fået ret så meget. Glimmereffekten er tydeligst på blomsten, lyset skinner lidt voldsomt i alt det glimmer.
Det er lavet på kvistkarton, så farven i sprayen er ikke så tydeligt, men det er også ret bevist.

god weekend til alle.


onsdag den 24. oktober 2012

julekort med stempelmotiv

Her i efterårsferien var vi på ferie i Tyskland, og i byen Stade fandt vi da også en lille hobbybutik..... det lykkedes ret ofte når vi er på ferie, mere eller mindre tilfældigt. I denne lille butik i Stade havde de ikke så meget til scrapbooking, men de havde nogle fine stemper fra "urban stamps" hvor det var tydeligt at det var egnet til at lægge farver på selv.
Jeg har ikke farvelagt så meget endnu, men jeg kan godt lide at arbejde med det indimellem, der er rigtig mange som er utrolig gode til det, og jeg træner stadigvæk.
De havde flere forskellige motiver, men jeg købte "desværre" kun 1 af dem, og det var denne lille by, som her er klædt i vinterfarver.

Glæder mig allerede til at prøve flere farvekombinationer, og må jeg jo se hvilke farver jeg mangler.... altid godt at have noget man mangler....


mandag den 22. oktober 2012

julekort

Ja, så er jeg da også begyndt på at lave julekort. Jeg så dette papir for noget tid siden på en bog, og det måtte jeg da købe - det var vist hos Kreative Fornemmelser. Jeg kan godt lidt at lave julekort med krybbemotivet, og dette papir er absolut noget af det flotteste jeg har set i længe, så skyndte jeg mig at bestille.

Lyseblåt er måske ikke en tradionel julefarve, men sammen med brunt synes jeg det virker fint.

Samtidig med papiret købte jeg også en die - jeg er lidt vild med de tynde die, så "kom til" at købe denne die sammen med julepapiret.



lørdag den 20. oktober 2012

vintage kort

For noget tid siden så jeg en udfordring med easelkort og tænkte at her ville jeg da være med. Men ak tiden løb og jeg er først færdig nu. Udfordringen er vist overstået.... men pyt nu blev jeg da færdig med kortet. Jeg arbejder stadig med at få lavet kort kun med een pakke fra swirlydoos, så jeg kan se hvor mange kort jeg kan få lavet.... og der er masser af materiale tilbage endnu. Måske når jeg at få lavet lidt flere inden der er andre ting der skal laves. F.eks nogle bestillingskort som jeg er i tænkeboksen med. Det er jo også ved at være højeste tid at komme igang med julekortene.

Som nævnt er næsten alt materiale fra en månedpakke fra swirlydoos, billedet er et gammelt postkort jeg har scannet ind. Hvis der er nogle der gerne vil have billedet så sig til så lægger jeg det ind download.

På det nederste billede er forsiden lidt tættere på og det er nemmere at se detaljerne.


onsdag den 17. oktober 2012

fødselsdagskort



Så harder igen været fødselsdag i familien, og jeg nåede lige at lave kortene inden vi skulle afsted. Det går ret stærkt for tiden, og efter vi var til fødselsdag gik turen med campingvognen til Tyskland - lidt vest for Hamborg. Her troede jeg så at der var masser af tid til at lave indlæg, men ak der var ingen Internet på campingpladsen, så det måtte vente til vi var hjemme igen.
Nu er er vi hjemme efter en dejlig tur,så nu kan jeg vise disse 2 kort. Det øverste er et ret enkelt kort, jeg kunne simpelthen ikke finde på noget specielt, så jeg fandt billedet med disse sko, og baggrunden blev kørt igennem en embossingfolder - og jeg besluttede at navn og alder skulle være meget markante på dette kort.
Til denne fødselsdag var temaet ret nemt, hun er lige begyndt at gå til ridning, så det skulle være noget med heste. Mine glansbilleder blev søgt igennem og jeg fandt dette billede med hestene på marken. Jeg opbyggede så baggrunden i grønt og blåt, lavede et par skyer med min nye dis, og satte navn og alder i bunden. Lidt blomster blev sat på at gøre det mere feminint. Billedet er desværre blevet lidt sløret, men ikke at gøre ved, kortet er givet til fødselaren.

onsdag den 10. oktober 2012

20 års fødselsdagkort

Tiden flyver bare afsted, og jeg synes jeg er håbløs bagefter med at lave kort...... Nu er jeg igang på 4. uge med mit nye arbejde, og det trækker stadig "tænder ud", men jeg håber da at min ansættelse bliver forlænget,  for det er et rigtig spændende og utrolig udfordrende arbejde.

I sidste uge skulle vi til 20 års fødselsdag hos min nevø som er i begyndt som tømrer, så jeg tænkte i træ og brune farver. Men det var ligesom lidt kedeligt, så jeg lavede nogle grønne tal og et par grønne bogstaver. De blev printet og embosset og lidt stempelfarve.... men ak der manglede stadig farver, så et par flag blev sat på. Det hele skulle gå rigtig stærkt så derfor var jeg nødt til at tage det som det var.

Nu har jeg bestillinger liggende på 5 eller 6 kort ( kan ikke lige huske det...) så heldigvis er der snart efterårsferie. Det er da kun 2 af dem der skal laves til fredag aften og jeg er først hjemme igen fredag formiddag. Puh-ha, men det er ikke nogen klage blot en konstatering at jeg kan hygge mig fredag eftermiddag med at lave 2 kort og det glæder jeg mig da til

Ha en god dag og jeg har nydt at læse lidt om convention hvor jeg desværre ikke kunne være med denne gang, men jeg kommer næste gang..... håber jeg da.


onsdag den 3. oktober 2012

dobbel og trippel embossing

Det første kort er med dobbel embossing - begge lag er varm embossing med pulver. Det første lag er med brun distress embossingpulver - en del af embossingpulveret går af igen når man påfører distress ink og det er også meningen. Andet lag er med hvidt embossingpulver. Man kan påføre så meget distress ink man vil, og farven kan selvfølgelig også varieres. Det er et rigtig sjov teknik at lege med, jeg kan ikke huske hvor jeg så det på nettet - vist nok på pinterest. Jeg kan bare huske at det hed noget med triple embossing. 

Det nederste kort er embosset i 3 gange - den sidste gang er med en embossingfolder. På billedet ses det ikke så tydeligt, men man kan sikkert godt se at der lidt ekstra effekt på kortet.

Roserne på det øverste kort har fået lidt 3-D lak ligesom fuglen, og det er selvfølgelig en del af kortet, men det mest spændende på disse kort er efter min mening hel klart bagrundende.