onsdag den 23. november 2011

God jul kort

 

Et ret enkelt kort at lave - jeg lavede tag`et med lidt stempler, distress ink og embossing. Efterføkgende monterede jeg tag`et på et stykke papir fra Riddersholm.

Jeg har deltaget i 2 online julekort kurser - et fra Danmark ( creative publishing - julekortkursus) og 1 fra USA (onlinecardclasses - Holyday Card boot camp). Begge kurser kan varmt anbefales, kan sagtens laves efterfølgende. Jeg har fået rigtig meget inspiration og glæder mig rigtig at få lavet nogle flere kort. Nu skal jeg bare lige have min skulder til at fungere igen. Har fået noget betændelse i slimsæk el. lign - skulderen er ihvertfald sat ud og der er såmænd rigelig med smerter. Men det går fothåbenlig snart væk igen.
hilsen Grethe


fredag den 4. november 2011

et tillykke kort og bånd fra USA

Jeg er absolut vild med embossingfoldere, de er simpelt så anvendelige og kan bruges til rigtig meget.

Lidt distress ink ovenpå og så skulle jeg da også bruge min nye die fra Tim Holtz. Her fandt jeg en ny måde at bruge tape på, da der gerne skal en gang tape på for at styrke rossetten, kan man jo ligesågodt bruge det som dekoration.

Så har jeg fået fat på noget af det bånd jeg ofte har set og som vi også brugte på Majers kursus til convention. Jeg fandt ud af at man bare skulle google HUG SNUG, og så fandt jeg en forhandler i USA og der gik ikke engang en uge så havde jeg modtaget en rulle fra USA... billigt og nemt og jeg kom ikke over toldgrænsen. Hermed er tippet givet videre hvis der er nogle skulle mangle det fantastiske bånd som er så nemt at farvelægge med distress ink, spray og lign.