torsdag den 30. september 2010

genbrug af tag

Når man køber nyt tøj er der ofte sat et tag fat i tøjet. Dette tag er fra Friendtex tøj og swirlen er original. Tag`et har bare fået lidt distress ink og påsat en hvid blomst af tapet ( punchet med retro blomst punch) og resten behøver vel ikke så mange kommentarer.

Jeg synes det spændende at bruge materiale fra andre ting, det er både billigt og anderledes og sætter fantasien i sving.

mandag den 27. september 2010

50 års fødselsdagskort

Dette kort har jeg lavet for nyligt til en vendindes 50 års fødselsdag.

Papir, tal og blomst stammer fra min månedspakke fra Swirlydoos.

onsdag den 22. september 2010

Brune farver

Jeg er rigtig glad for min nye Die med swirler - det at jeg kan bruge så meget forskelligt materiale synes jeg er rigtig spændende. Her har jeg lavet en swirl i læder og resten af kortet er også i brune farver.

Brun er en af mine yndlingsfarver til kort og jeg bruger den ret meget.

mandag den 20. september 2010

Her har jeg igen brugt papir fra Swirlydoos, det er nogle rigtig fine månedspakker, jeg glæder mig hver gang de kommer.
Her har jeg som sagt anvendt papiret fra swirlydoos, serien hedder Lost and Found og den er helt super. Så har jeg brugt et af mine yndlingsbilleder, det er bare så sødt. Blomsten er lavet fra Capri Sonne "papiret" og blonden er en gammel blonde.

torsdag den 16. september 2010

En rigtig spændende blogcandy

En blogcandy med Tim Holtz produkter.... det er rigtig rigtig spændende.  Der må jeg simpelthen deltage og se om jeg skulle være heldig.

http://scrapwithstacy.blogspot.com/2010/09/new-tim-holtz-blog-candy-giveaway.html

Hvis du vil deltage, så klik på linket.

Æskekort

Noget papir er så flot i sig selv at det næsten ikke kræver noget dekoration. Her har jeg anvendt papir fra Webster`s pages´, og tilføjet et par blomster og sommerfugle. Enkel og ligetil.


fredag den 10. september 2010

paper soft color

Jeg har købt nogle af disse paper soft color - specialfremstillet til papir. De var beskrevet som en ny måde at distresse på, det er lidt anderledes end distress ink. Jeg skal nok lige vænne mig til dem, og de er et fint alternativ. Jeg har startet med at stemple nogle orange farver som baggrund - meget lidt synlig, men giver lidt dybde i baggrunden. Derefter har jeg stemplet en baggrundtekst med en brun farve. Den skal bare duppes på stempel med de skumbørster som jeg bruger det dette maling. Derefter har jeg distressed med samme farve rundt i kanterne.
Rammerne er en Nellie Snellie die, og billleder er hentet på nettet.

torsdag den 9. september 2010

en lækker blogcandy

en spændende og lækker blogcandy, selve bloggen ser også spændende ud

klik her og se mere

onsdag den 8. september 2010

igang med bloggen igen

Nu er det vist på tide at få lidt gang i bloggen igen..... Det er ikke fordi jeg ikke har lavet noget, jeg har bare ikke fået opdateret min blog. Mit mål er fremover er lave ca. 2 indslag pr uge, så det er bare om at komme igang....